Facebook
Twitter
Tweets by HuszenBt
Pinterest
Flickr
Google+
Blogger
Youtube
Tetőréri reluxa - www.arnyekrendelo.hu Színes alumínium redőny - www.arnyekrendelo.hu Minőségi szalagfüggöny - www.arnyekrendelo.hu Design-os szalagfüggöny - www.arnyekrendelo.hu Motorizált alumínium redőny - www.arnyekrendelo.hu

Köszöntöm a Huszen Bt. weblapján!

Kiváló minőség, kedvező árak, az Ön legjobb választása!

A zsaluzia

A zsaluzia, vagy másnevén lamellás külső árnyékoló a reluxák kültéri változata.

Mozgatásuk az épület belsejéből történik. A lamellák felhúzásával vagy elforgatásával szabályozhatjuk a beáramló fény mennyiségét. Skandináv országokban nagyon elterjedt megoldás családi házakon. Magyarországon megjelenésük eleinte csak irodaházakon, vagy raktárépületek nyílászáróin voltak megfigyelhetők, de a praktikussága, a színválasztéka, tartóssága és az anyag finomságának köszönhetően egyre több családi házra szerelünk fel zsaluziákat.

Ajánlatkérés

Zsaluzia adatai

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

A külső lamellás árnyékolókat javarészt motoros működtetéssel szereljük fel. Nagyon ideális esetben esetleg megoldható kézi tekerésű, azaz kurblis változata is. A zsaluzia anyaga alumínium ötvözet, ezáltal a szerkezete könnyű. Lamellák közül létezik peremezett, és peremezetlen. A peremezett lamellák merevségét, a szélek alakra profilozásával fokozzuk. A peremezésnek köszönhetően a lamellák szélállósága megnő, így akár nagyobb felületek árnyékolására is alkalmassá válik. Peremezett lamellák kialakítása az alak függvényében lehet ”C”, ”S”, ”Z”. A lamellák megvezetése kétféle lehet. Sínes, vagy bowdenes. Motoros felszerelésnél szoktuk javasolni legalább szélérzékelővel való ellátását, ami nagymértékben megvédi zsaluziánkat a káros szélhatásoktól.

Új építésű háznál érdemes nyílászárók fölött eleve kihagyni a zsaluziák vagy külső árnyékolók helyét, és később nem vesz el az ablaknyílásból. Családi házakon legnagyobb népszerűségét mégis csak az utóbbi időben felmutatott fejlődése okozza, amely mind színekben, mind tokformában, lefutókban, és lamellákban egyaránt pozitív irányba ment végbe. Nagyon dekoratív, nagymértékben növeli az ingatlan értékét. Energiát takarít meg, és gyönyörű fényjátékot varázsol az otthonunkba, irodánkba.

A zsaluzia egy igazán izgalmas, szép és praktikus külső árnyékoló. Kényeztesse vele házát, és családját. Mi is ezt tesszük.

Zsaluziánkkal lenyűgöző eleganciát és fennkölt egyszerűséget kölcsönzünk otthonának.

Kattintson ide zsaluzia referenciáink megtekintéséhez!