Facebook
Blogger
Tetőréri reluxa - www.arnyekrendelo.hu Színes alumínium redőny - www.arnyekrendelo.hu Minőségi szalagfüggöny - www.arnyekrendelo.hu Design-os szalagfüggöny - www.arnyekrendelo.hu Motorizált alumínium redőny - www.arnyekrendelo.hu

Köszöntöm a Huszen Bt. weblapján!

Kiváló minőség, kedvező árak, az Ön legjobb választása!

A zsaluzia

A zsaluzia, vagy másnevén lamellás külső árnyékoló a reluxák kültéri változata.

Mozgatásuk az épület belsejéből történik. A lamellák felhúzásával vagy elforgatásával szabályozhatjuk a beáramló fény mennyiségét. Skandináv országokban nagyon elterjedt megoldás családi házakon. Magyarországon megjelenésük eleinte csak irodaházakon, vagy raktárépületek nyílászáróin voltak megfigyelhetők, de a praktikussága, a színválasztéka, tartóssága és az anyag finomságának köszönhetően egyre több családi házra szerelünk fel zsaluziákat.

Ajánlatkérés

Zsaluzia adatai

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

A külső lamellás árnyékolókat javarészt motoros működtetéssel szereljük fel. Nagyon ideális esetben esetleg megoldható kézi tekerésű, azaz kurblis változata is. A zsaluzia anyaga alumínium ötvözet, ezáltal a szerkezete könnyű. Lamellák közül létezik peremezett, és peremezetlen. A peremezett lamellák merevségét, a szélek alakra profilozásával fokozzuk. A peremezésnek köszönhetően a lamellák szélállósága megnő, így akár nagyobb felületek árnyékolására is alkalmassá válik. Peremezett lamellák kialakítása az alak függvényében lehet ”C”, ”S”, ”Z”. A lamellák megvezetése kétféle lehet. Sínes, vagy bowdenes. Motoros felszerelésnél szoktuk javasolni legalább szélérzékelővel való ellátását, ami nagymértékben megvédi zsaluziánkat a káros szélhatásoktól.

Új építésű háznál érdemes nyílászárók fölött eleve kihagyni a zsaluziák vagy külső árnyékolók helyét, és később nem vesz el az ablaknyílásból. Családi házakon legnagyobb népszerűségét mégis csak az utóbbi időben felmutatott fejlődése okozza, amely mind színekben, mind tokformában, lefutókban, és lamellákban egyaránt pozitív irányba ment végbe. Nagyon dekoratív, nagymértékben növeli az ingatlan értékét. Energiát takarít meg, és gyönyörű fényjátékot varázsol az otthonunkba, irodánkba.

A zsaluzia egy igazán izgalmas, szép és praktikus külső árnyékoló. Kényeztesse vele házát, és családját. Mi is ezt tesszük.

Zsaluziánkkal lenyűgöző eleganciát és fennkölt egyszerűséget kölcsönzünk otthonának.

Kattintson ide zsaluzia referenciáink megtekintéséhez!


Zsalúziák különböző lamellákkal kültéri árnyékolókéntl

zsaluzia

A zsaluzia elegáns kültéri árnyékoló a kertes házak számára legjobb választás. Az árnyékolók között beltéri és kültéri árnyékolókat tudunk megkülönböztetni. Mindkét típusnál ugyanolyan fontos, hogy a funkció találkozzon az esztétikummal. A kültéri árnyékolók a háznak a külsejét teszik szebbé és stílusosabbá, tehát a választásnál azt is érdemes figyelembe venni, hogy mennyire illik az árnyékoló az ablakokhoz és az épülethez is. 

Azoknál a házaknál, ahol kifejezetten az átlagosnál nagyobb ablakok vannak és egybefüggő, széles üvegfelületek, előnyös választás lehet például a zsaluzia. A zsaluzia külsőre a reluxára hasonlító árnyékoló, de annak a kültéri változata. Mivel kültéri árnyékolóról van szó, érthető, hogy a zsaluzia alapanyaga nem egyezik meg pontosan a redőnyével. Erősebb és tartósabb is, alumínium ötvözetből készül, a kültéri árnyékoló különböző lamellákkal készülő modelljei kiválóan ellenállnak az időjárásnak. Az ilyen árnyékoló mellett akár a függöny megléte sem alapvető dolog, ha kertre néző ablakokra szánják. 

A zsaluzia a belső terekből mozgatható, a szerkezetét úgy tervezték, hogy könnyen variálható legyen és ne okozzon gondot nagy szélben sem felhúzni vagy leengedni, anélkül, hogy megsérülne. Létezik peremezett és peremezetlen lamellás típusa is,  zsaluzia különböző lamellákkal készül, amik elkülöníthetőek forma alapján. A peremezés funkciója, hogy biztosítsa az árnyékolónak a stabilitást, ezért szélesebb, magasabb üvegfelületekre is illik. A termék kínálatunkban megtalálhatóak alak szerint C, S, Z változatban is. 

zsaluzia visszafogott, mégis stílusos megjelenése letisztult külsőt kölcsönöz a háznak és elegáns kiegészítő válik belőle. Amennyiben Önnek  szüksége van új, minőségi kültéri árnyékolóra és első sorban a zsaluziák iránt érdeklődik, keressen minket bizalommal! A csapatunk minden szakmai segítséget megad ahhoz, hogy a méretben, lamellákban, színben az Ön igényeihez legjobban illő zsaluziát vásárolhassa meg. Ha felkeltettük az érdeklődését, csak lépjen kapcsolatba kollégáinkkal az egyik elérhetőségünkön, amit a honlapon talál!

A legfontosabb tudnivalók a zsaluziákról

zsaluzia

A zsaluzia hosszú évek óta jelen van az árnyékolástechnikai eszközök között, mégis csak mostanában kezdik felfedezni előnyeiket, praktikusságukat. Ennek az az oka, hogy sokáig szinte csakis a redőnyök jelentették a kültéri árnyékoláshoz a megfelelő alternatívát. Később, emiatt, ha a vásárló árnyékolót szeretett volna vásárolni, nem is gondolkozott más megoldáson, hanem automatikusan a redőnyök kínálatát vette szemügyre. Annak, aki más megoldásokra is nyitott volt, a szakemberek a zsaluziát javasolták. Azok, akik ezt az árnyékolót választották, pozitív tapasztatokról számoltak be, ezek az információk pedig egyre több emberhez eljutottak. Mára már ennek köszönhetően a zsaluzia is lassan olyan népszerűségnek örvend, mint a redőny. De pontosan ezt minek is köszönheti?

Elsősorban mindenképp a rugalmasságának. A zsaluzia egyik legnagyobb előnye a szabályozható lamellája. A hagyományos sötétítőkkel csak úgy lehetséges félárnyékot elérni az adott helyiségben, ha a tulajdonosok lemondanak például az extra a betekintés elleni védelemről. Ezzel szemben a zsaluziával nem kell ilyen kompromisszumokat kötni. Forgatható lamelláival pontosan szabályozhatja a bejutó fény mennyiségét úgy, hogy közben privát szférájának védelméről sem kell lemondania. A zsaluziák az esztétikumuknak is köszönhetik népszerűségüket. Letisztultságot, egyszerűséget képviselnek, például a modern stílusjegyekkel rendelkező ingatlanokhoz tökéletes választásnak bizonyulnak, de nem ritka az sem, hogy mediterrán házakhoz vagy nyaralókhoz választják külső árnyékoló gyanánt. E népszerűséget növelő tényezőhöz kapcsolódik szorosan az, hogy a zsaluziák gazdag színválasztékban érhetők el, így teljes mértékben össze lehet hangolni az ingatlan színvilágával az árnyékolókat.

A zsaluziák mindezeken felül időtálló, tartós megoldást kínálnak az árnyékolás terén, így biztos lehet benne, hogy hosszú éveken át kiszolgálják Önt és családját. Ha felkeltettük érdeklődését és Ön is csatlakozna a zsaluziát használók táborába, vegye fel velünk a kapcsolatot és rendelje meg tőlünk minőségi árnyékolóját!