Facebook
Twitter
Tweets by HuszenBt
Pinterest
Flickr
Google+
Blogger
Youtube
Tetőréri reluxa - www.arnyekrendelo.hu Színes alumínium redőny - www.arnyekrendelo.hu Minőségi szalagfüggöny - www.arnyekrendelo.hu Design-os szalagfüggöny - www.arnyekrendelo.hu Motorizált alumínium redőny - www.arnyekrendelo.hu

Köszöntöm a Huszen Bt. weblapján!

Kiváló minőség, kedvező árak, az Ön legjobb választása!

Zsalugáterek

A zsalugáter anyaga lehet fa vagy alumínium.

Nézzük először a fát!

Talán a legrégebbi időkre visszanyúló árnyékoló berendezés a zsalugáter.

Talán azért választják újra a legtöbben, mert lágy, selymes tapintású, és egyszerűen gyönyörű. A mai mesterek kiváló alapanyagból (általában borovi fenyőből) készítik. Minden igényét kielégíti annak, aki ilyenre vágyik.

A zsalugáterek lamellái között beszűrődő fényben meghittebb, kellemesebb, és gyönyörűbb lehet az otthonunk. Ki ne szeretne nyáron vasárnap délután egy ilyen kellemesen hűvös szobában leheveredni. A zsalugátereink lehetnek fix vagy elforgatható lamellával szerelhetőek. A gyártás során különös figyelmet fordítunk a vasalatokra. Csak kiváló minőségű vasalattal kerülnek legyártásra és felszerelésre.

Ajánlatkérés

Zsalugáter adatai

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

Dobja fel házát a gyönyörű zsalugátereinkkel.

Minőségi zsalugáter

Alumínium zsalugáterek!

Az emberek imádják a kényelmet és az a legjobb, ha van valamink és nem igényel szinte semmi karbantartást. Csak használom és kész! No az alumínium zsalugáter akkor önnek telitalálat. Isteni RAL színekben gyártják, könnyű és nagyon szép. Csak egyetlen hátrány jut az eszembe, ha erre a termékünkre gondolok, ez pedig az ára. Mivel magyar gyártmány nincs, így a Német az elég drága és a konkurenciái sem nagyon maradnak el az árakban. Nem véletlen hogy még Franciaországból is kapok megkeresést. Gondolják hátha itt olcsóbb. Itt a kör általában bezárul.

Ha ezzel mégsem sikerült elijesztenem ez már mindkettőnknek fél siker.

Szerintem ez a termék a kényeztetés csúcsa. Ja és ha ilyenre vágyik, akkor mint a többi fontos célját elérte, ezt sem fogja kihagyni.

Kattintson ide zsalugáter referenciáink megtekintéséhez!