Facebook
Blogger
Tetőréri reluxa - www.arnyekrendelo.hu Színes alumínium redőny - www.arnyekrendelo.hu Minőségi szalagfüggöny - www.arnyekrendelo.hu Design-os szalagfüggöny - www.arnyekrendelo.hu Motorizált alumínium redőny - www.arnyekrendelo.hu

Köszöntöm a Huszen Bt. weblapján!

Kiváló minőség, kedvező árak, az Ön legjobb választása!

Vakolható redőnyök

A vakolható tokos redőny kiváló megoldás lakásfelújításnál vagy új építésű házaknál, hacsak nem azt tervezte, hogy a redőny lesz a külső homlokzat dísze.

A vakolható redőny a nyílászáró elé kerül felszerelésre. Új építésnél az áthidaló elemekből alakítják ki a helyét, felújítás esetén a nyílászárót felső toktoldóval látjuk el, így a redőnytok egyik esetben sem takar bele a nyílászáró felületébe, kívül-belül észrevétlen marad. A redőnytok külső fala elvakolható az épület homlokzatával együtt, a szerelőfedele pedig alul helyezkedik el.

Vakolható tokos redőny

A rendszer előnyei:

Tokrendszer színei:

Redőny RENOLIT fóliás kivitelben isA tokrendszer a RAL színskála színeiből választható, igény szerint a redőnyléccel megegyező, vagy attól eltérő színek is lehetségesek.

Alapszínek:Lehetőségünk van a tokrendszert fautánzatú RENOLIT fóliás kivitelben rendelni.


Praktikum és esztétika: vakolható redőny

Vakolható redőny Sokféle redőnytípus közül válogathatnak, akik modern árnyékolástechnikai eszközök iránt érdeklődnek, mindenki egyedi igényeihez mérten dönthet. A redőnyválasztás függ attól, hogy mennyire szeretnénk esztétikus látványt és az épület, ablak tulajdonságait is figyelembe kell venni a kialakítás során.

A redőnytípus kivitelezési kérdései szerencsésebb esetben már akkor eldöntöttek, amikor felújítják a házat vagy nyílászáró cseréknél is lehet előre tervezni a redőny típusát illetően.

A vakolható redőny előnyei közé tartozik, hogy a nyílászáró felső részét nem takarja be, nem akadályozza és esztétikai szempontból is kedvező, mivel az épület homlokzatával egységessé tehető. A kivitelezésnél ügyelni kell arra, hogy az ablakot a vakolat végső méretéhez építsük be. A nyílászáró magasságát célszerű a vakolható tokhoz igazítani, így a vakolható redőny beépítése megoldható.

Válasszon egyedi igényeihez mért árnyékolástechnikai eszközt, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot vakolható redőnyöket érintő bővebb tájékoztatásért!Vakolható tokos redőnyökkel praktikus a beépítés és egyszerű az árnyékolás!

Vakolható tokos redőnyökkel praktikus a beépítés és egyszerű az árnyékolás! A redőnyökkel minden háznál, lakásnál találkozunk, mert ezek az árnyékolók kikerülhetetlen elemei az árnyékolástechnikának. Modern változataik ma már képesek a régi redőnyök esetleges hátrányait is kiküszöbölni, és a korábbi tökéletlenségeket kijavítani, mindezt a tervezők jóvoltából.

Az egyik ilyen korszerűsítést képviseli a vakolható tokos redőny is. Miért olyan előnyös választás egy vakolható tokos redőny a nyílászárókra? Nos, először is attól függ, hogy mit várunk el egy redőnytől. Ha azt szeretnénk, hogy a redőny könnyen beépíthető legyen, és alkalmazkodjon a körülményekhez, akkor a vakolható tokos redőny a jó választás.

A vakolható tokos redőnynek megvan az a jó tulajdonsága, hogy akkor is egyszerűen beszerelhető, ha építkezés során helyezik be, és akkor is gond nélkül illik az új helyére, ha utólag, egy használatban lévő nyílászáró mellé illesztik. Természetesen azoknál az ingatlanoknál, amiknél már előre, vagy egy felújítás során kialakították a tokos redőny helyét, szerelhető be a vakolható tokos redőny.

A vakolható tokos redőny kétféle alapanyagból készülhet, az egyik a műanyag, a másik pedig az alumínium. Mindegyik jó választás, az előzetes igényfelmérés dönti el, hogy melyikkel járunk a legjobban. Ennek a redőnynek az egyik lényeges kiegészítője az a hungarocell elem, ami lehetővé teszi magát a vakolást. A redőnytokon helyezték el, ami nemcsak azzal az előnnyel jár, hogy a tok szinte láthatatlanná tehető, de azzal is, hogy jobb hőszigetelést biztosít, mint azok az redőnyök, amik nem a vakolható kategóriába tartoznak.

A vakolható tokos redőnyön kívül a hagyományos, külső vagy belső tokos változatok léteznek. Ezeknek az a hátránya, hogy nem mutatnak olyan jól, nem tudnak észrevétlenül belesimulni a ház homlokzatába, ellentétben a vakolható változattal.

Ha az esztétikusabb verziót választja, keressen meg minket bizalommal a honlapunkon található elérhetőségeink egyikén, és vegye fel velünk a kapcsolatot! Vásároljon vakolható tokos redőnyöket cégünktől!