Facebook
Twitter
Tweets by HuszenBt
Pinterest
Flickr
Google+
Blogger
Youtube
Tetőréri reluxa - www.arnyekrendelo.hu Színes alumínium redőny - www.arnyekrendelo.hu Minőségi szalagfüggöny - www.arnyekrendelo.hu Design-os szalagfüggöny - www.arnyekrendelo.hu Motorizált alumínium redőny - www.arnyekrendelo.hu

Köszöntöm a Huszen Bt. weblapján!

Kiváló minőség, kedvező árak, az Ön legjobb választása!

Vakolható redőnyök

A vakolható tokos redőny kiváló megoldás lakásfelújításnál vagy új építésű házaknál, hacsak nem azt tervezte, hogy a redőny lesz a külső homlokzat dísze.

A vakolható redőny a nyílászáró elé kerül felszerelésre. Új építésnél az áthidaló elemekből alakítják ki a helyét, felújítás esetén a nyílászárót felső toktoldóval látjuk el, így a redőnytok egyik esetben sem takar bele a nyílászáró felületébe, kívül-belül észrevétlen marad. A redőnytok külső fala elvakolható az épület homlokzatával együtt, a szerelőfedele pedig alul helyezkedik el.

Vakolható tokos redőny

A rendszer előnyei:

Tokrendszer színei:

Redőny RENOLIT fóliás kivitelben isA tokrendszer a RAL színskála színeiből választható, igény szerint a redőnyléccel megegyező, vagy attól eltérő színek is lehetségesek.

Alapszínek:Lehetőségünk van a tokrendszert fautánzatú RENOLIT fóliás kivitelben rendelni.


Praktikum és esztétika: vakolható redőny

Vakolható redőny Sokféle redőnytípus közül válogathatnak, akik modern árnyékolástechnikai eszközök iránt érdeklődnek, mindenki egyedi igényeihez mérten dönthet. A redőnyválasztás függ attól, hogy mennyire szeretnénk esztétikus látványt és az épület, ablak tulajdonságait is figyelembe kell venni a kialakítás során.

A redőnytípus kivitelezési kérdései szerencsésebb esetben már akkor eldöntöttek, amikor felújítják a házat vagy nyílászáró cseréknél is lehet előre tervezni a redőny típusát illetően.

A vakolható redőny előnyei közé tartozik, hogy a nyílászáró felső részét nem takarja be, nem akadályozza és esztétikai szempontból is kedvező, mivel az épület homlokzatával egységessé tehető. A kivitelezésnél ügyelni kell arra, hogy az ablakot a vakolat végső méretéhez építsük be. A nyílászáró magasságát célszerű a vakolható tokhoz igazítani, így a vakolható redőny beépítése megoldható.

Válasszon egyedi igényeihez mért árnyékolástechnikai eszközt, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot vakolható redőnyöket érintő bővebb tájékoztatásért!