Facebook
Blogger
Tetőréri reluxa - www.arnyekrendelo.hu Színes alumínium redőny - www.arnyekrendelo.hu Minőségi szalagfüggöny - www.arnyekrendelo.hu Design-os szalagfüggöny - www.arnyekrendelo.hu Motorizált alumínium redőny - www.arnyekrendelo.hu

Köszöntöm a Huszen Bt. weblapján!

Kiváló minőség, kedvező árak, az Ön legjobb választása!

Szúnyogháló

Fix szúnyogháló

A fix szúnyogháló két részből – magából a szúnyoghálóból és a fix keretből – áll. A keret kérhető műanyagból és bármilyen színre porfesthető alumíniumból. A gyártási technológiának köszönhetően bármilyen ablakformához elkészíthető a tökéletes keret, így a teljes védelmet nyújtó szúnyogháló is. A szúnyogháló ellenáll az UV-sugárzásnak és az időjárásnak, ezáltal nem okoz problémát, hogy folyamatosan fel van szerelve. Az antracitszürke szín a szem számára könnyen megszokható és minden háztartáshoz illik. Tudjon meg többet a fix szúnyogháló tulajdonságairól!

Mobil szúnyogháló

Függőlegesen mozgatható szúnyoghálóKét típusú, függőlegesen és vízszintesen mozgatható, szúnyogháló is szerepel kínálatunkban. A függőleges típus az ablakoknál használható, míg a vízszintes mozgatású szúnyogháló az ajtónyílásnál véd a rovarok ellen. A szúnyogháló egy tokba engedhető vissza, így könnyedén elrejthető, ha nincs szükség rá. A nyílászárók használatát egyáltalán nem akadályozza. A függőleges változat egyetlen mozdulattal a tokba rejthető, ahogyan a vízszintes, oldalhúzós szúnyogháló is könnyedén visszaengedhető. A kategória oldalán részletes leírást olvashat a mobil szúnyogháló előnyeiről.

Szúnyogháló ajtó

Tolóajtós szúnyoghálóNyíló és tolóajtós szúnyogháló is található kínálatunkban. A nyíló szúnyogháló ajtó működését két zsanér biztosítja, ezeket a bejárati ajtó külső oldalára szereljük fel. Az ajtó stabil záródásáról mágnesek gondoskodnak. A tolóajtó jóval helytakarékosabb a nyíló ajtónál, továbbá elegánsabb külsőt is kölcsönöz a szúnyoghálónak. Tolóajtó vásárlása előtt érdemes számolnia a szúnyoghálóhoz szükséges sík falfelület méretével. Mindkét típus kerete szinterezhető, ezáltal biztosan illeni fog lakása megjelenéséhez. Az általunk kínált, minőségi szúnyogháló ajtókról rövid ismertetőt talál weboldalunkon.

A szúnyogháló konyhába is kiváló!

szúnyogháló

szúnyogháló a konyha ablakon is praktikus kiegészítő. Egy olyan helyiségben, mint amilyen a konyha is, gyakran van szükség a szellőztetésre. Az ételszag könnyen megüli a teret, beivódik a falakba és kellemetlen, ha beszivárog a szobákba. A szagelszívó ugyan hatékony lehet, de mégsem ér fel a kintről érkező friss levegővel és egy kiadós szellőztetéssel. Az ablakot szélesre tárni azonban azzal a kockázattal jár, hogy a friss levegőn kívül más is bejut a lakásba, ingatlanba. A rovarok melegebb, nedvesebb időben válnak élénkebbé és szaporodnak el. Szeretnek a konyhában, ételek környékén összegyűlni, de a fény is intenzíven vonzza őket. Ha a konyha ablakon szúnyogháló van, akkor a rovarokat is ki lehet rekeszteni.

A szúnyoghálót nem mindenki kedveli, de ma már olyan változatok is kaphatóak ebből a kiegészítőből, amik nem torlaszolják el állandóan a nyílászárót. A fixen rögzített keretes változatok mellett léteznek elhúzható, feltolható vagy oldalra mozgatható szúnyogháló típusok is. A szúnyoghálónak már nem kell egy muszájból felkerült kiegészítőnek lennie, mert dekoratív, praktikus és jól tud alkalmazkodni a tulajdonos minden elvárásához.

Egy új szúnyogháló a konyha ablakán sok kellemetlenségtől meg tudja kímélni. Szereltessen fel új szúnyoghálót és szellőztessen amikor csak szeretne, anélkül, hogy tartania kellene a szúnyogok, legyek, darazsak, muslicák inváziójától! A vásárlásban tudunk Önnek segíteni, ha modern megoldást keres. Forduljon hozzánk bizalommal, mert a termék kínálatunkban megtalálható többféle, megbízhatóan működő, hosszú távon is jól teljesítő modell! Az általunk forgalmazott szúnyoghálókat nem csupán megvásárolni tudja, de kérheti a felszerelésüket is. Pontosan, megbízhatóan dolgozunk, rugalmasan alkalmazkodunk az ügyfeleink igényeihez és még megfizethető árakkal is kalkulálhat, aki minket választ.

Amennyiben szeretné megrendelni termékeinket, illetve igénybe venni a szolgáltatásainkat, lépjen kapcsolatba velünk az egyik, feltüntetett elérhetőségünkön

Pliszé szúnyoghálókkal elegáns rovarvédelmet biztosíthat!

pliszé szúnyogháló

A rovarok elleni védelem egyik hatékony eszköze a szúnyogháló, ami tulajdonképpen a megelőzést szolgálja. Még azelőtt gondoskodik a rovarmentesítésről, hogy azok bejutnának a lakásba, házba. A legjobb választás, hiszen védelmi vonalat képez az otthonunk nyílászáróin, nem kell azzal törődni, hogy a szobákba berepült rovarokat hogyan hessegessük ki vagy fújjuk le, fogjuk meg stb.

A szúnyoghálók legmodernebb változatát keresi? A pliszé szúnyogháló az, amit Önnek találtak ki! Miért részesítse előnyben ezt a hagyományos szúnyoghálónál kicsit drágább változatot? A pliszé szúnyogháló jó ár-érték arányban kapható, ha minőségi modellt választ, megbízható helyről. Kifejezetten azoknak a vásárlóknak éri meg ez a változat szúnyoghálóból, akik az átlagosnál nagyobb szélességű, illetve magasságú nyílászáróra szeretnének rovarvédelmet biztosító hálót szereltetni.

A pliszé szúnyogháló több méternyi lefedettséget biztosít, mindezt úgy, hogy a hatékonysága egyszerű szerelhetőséggel és könnyű mozgathatósággal párosul. A harmonikaszerűen mozgatható szúnyogháló egy keret, zsinór vagy lánc segítségével csúsztatható, nem balesetveszélyes és gyakorlatilag karbantartás, javítás nélkül hosszú távon működtethető.

Igazán elegáns megoldás, ami rugalmasan alkalmazható, ellentétben a rögzített vagy helyet foglaló, nyíló változatokkal. A pliszé szúnyogháló stabil, csendes, nem akad el, kis helyet foglal, nem csípi oda az ujjakat és még szép is. Használja kis a modern pliszé szúnyoghálókban rejlő lehetőségeket és szerelje fel nagy méretű nyílászáróit is velük! A melegebb hónapokban ennek köszönhetően nyitva lehet az ajtó, az ablak, akadálytalanul áramolhat a friss levegő.

Még nincs késő intézkedni, a szúnyogok, rovarok csak nemrég keltek téli álmukból! Forduljon bizalommal a cégünkhöz és rendeljen méretre szabott, időtálló pliszé szúnyoghálókat a legmodernebb változatban! A részletes tájékoztatás érdekében keresse kollégáinkat a weboldalunkon közzétett elérhetőségeink bármelyikén! Hamarosan Ön is élvezheti a hatékony rovarvédelmet otthonában!

Pliszé szúnyogháló

A pliszé jelenti a szúnyoghálók csúcsát. Kifejezetten esztétikus, széleskörűen felhasználható, alig foglal helyet, működtetése egyszerű. A fémből készült alkatrészek porfestéssel színezhetők. A pliszé szúnyogháló esetében nem kell tartania a meghibásodástól, ugyanis nem tartalmaz mozgó alkatrészeket. Minden nálunk vásárolható pliszé szúnyogháló garantáltan ellenálló az UV-sugárzással és az időjárással szemben. A szúnyogháló kezelése kifejezetten könnyű, a kisgyermekeknek sem okoz problémát. Tájékozódjon a pliszé szúnyogháló jellemzőiről!

Akár bérli, építi, vagy készen veszi házát/lakását, a beköltözéstől (vagy talán már kicsivel előbb is) saját intim szférájának tekinti az ember. Senki nem szereti a betolakodó pillantásokat. sem a betolakodó szúnyogokat, egyéb rovarokat.

Nyilván Ön is nyugalmat szeretne magának és családjának. Védeni otthonát a túlzott napsugárzás, a kíváncsi tekintetek és a nemkívánatos látogatók ellen - legyen szó akár rovarokról, akár betörőkről.

A betörőkkel kapcsolatban nem igazán, de az árnyékolásban és a szúnyogok elleni védelem terén tudunk segíteni Önnek kiváló minőségű termékeinkkel. Ma már számtalan megoldás létezik zümmögő barátaink kizárására, amihez választékunkban biztosan megtalálja a legjobb megoldást.

Az általunk forgalmazott szúnyogháló típusok:

Ajánlatkérés

Szúnyogháló adatai

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

Szúnyogháló nélkül nincs nyugalom

szúnyogháló Közeledik a tavasz, hamarosan felébrednek téli pihenőjükből a rovarok. Ahogy melegszik az idő, egyre szívesebben hagyjuk nyitva egész napra az ablakot, ám így sajnos rengeteg légy, darázs és szúnyog jön be a lakásba. Tőlük a leghatékonyabban és leggyorsabban egy szúnyogháló felszerelésével szabadulhatunk meg!

A legyek jelenléte a lakásban sajnos nem csak idegesítő, hanem veszélyes is, hiszen rengeteg fertőzést hordoznak. Rászállnak az ételekre, ezzel beszennyezik azokat, és súlyos gyomorpanaszokat okoznak. A szúnyogok sajnos szintén számtalan fertőzést (például malária, nyugat-nílusi vírus) hordoznak, ráadásul éjszaka sem hagyják az embert pihenni. Az általuk terjesztett betegségek gyermekekre és idősekre lehetnek igazán veszélyesek. Kirándulások alkalmával érdemes rovarriasztó szereket használni, de a lakáson belül a legegyszerűbb védekezési mód a szúnyogháló, amely egyszerre véd az összes kellemetlenkedőtől.

Szeretne hatékonyan védekezni a repülő rovarok ellen? Vásároljon tőlünk szúnyoghálót, és már élvezheti is a döngicsélés-mentes éjszakákat!

Készüljön a nyárra szúnyoghálóval!

szúnyogháló

Elérkezett a nyári szezon, és vele együtt a rovarinvázió! Mindenhol hemzsegnek a szúnyogok, poloskák és legyek, amik esténként előszeretettel tévednek be lakásunkba, megzavarva ezzel nyugalmunkat. Reggel pedig arra ébredünk, hogy tele vagyunk szúnyogcsípésekkel, vagy épp egy légy zümmög a fülünkbe. A rovarok amellett, hogy igen zavaró tényezők, rengeteg betegséget is terjesztenek! És nemcsak az ízeltlábúak okozhatnak kellemetlenségeket a jó idő beköszöntével! A nyárfa virágzása idején rengeteg bolyhos szösz száll a levegőben, ami egyrészt megkeseríti az allergiások életét, másrészt mindenhol megtapad, és akarva akaratlanul bejut otthonunkba is.

Hogyan szabaduljunk meg a váratlan vendégektől és az örökös takarítástól? A redőnyök hellyel-közzel megoldást jelenthetnek a problémára, ám mégsem üldögélhetünk egész nap sötétben a lakásunkban.

Ha Ön is a hosszú távú és hatékony megoldások híve, készíttessen otthonába szúnyoghálót! Árnyékolástechnikai eszköznek sem utolsó, fő funkciója mégis, hogy kint tartsa mindazt, aminek nincsen helye a lakásban! A szúnyoghálók sűrű szövésüknek köszönhetően nem hagyják túljutni a küszöbön a szúnyogokat, legyeket és egyéb rovarokat!

Tekintse át kínálatunkat, és válasszon különféle szúnyogháló profiljaink közül!Az egyes szúnyogháló, rovarháló típusokról a bal oldali menüpontok alatt olvashatt részletesebb ismertetőt.

Szúnyogháló termékeink esztétikusak, tartósak, célszerűek és az Ön igényeire lettek kifejlesztve. Kínálatunkban elérhető a legmagasabb elvárásoknak megfelelni képes szúnyogháló is.

Kör alakú szúnyogháló Fekete szúnyogháló Tolóajtós szúnyogháló

Ha a szúnyogháló helyett inkább más megoldást választana, az alábbi két humoros táblával is szolgálhatunk, amelyek a betolakodóknak szólnak.

Szúnyogoknak behajtani tilos! Hatékony szúnyogháló

Szúnyogoknak behajtani TILOS!

Kedves szúnyog! A jelmondat mostantól: A szomszédban is laknak!

Kattintson ide szúnyogháló referenciáink megtekintéséhez!

Huszen Bt.
Fix, mobil és pliszé szúnyoghálók
és más árnyékoló termékek