Facebook
Blogger
Tetőréri reluxa - www.arnyekrendelo.hu Színes alumínium redőny - www.arnyekrendelo.hu Minőségi szalagfüggöny - www.arnyekrendelo.hu Design-os szalagfüggöny - www.arnyekrendelo.hu Motorizált alumínium redőny - www.arnyekrendelo.hu

Köszöntöm a Huszen Bt. weblapján!

Kiváló minőség, kedvező árak, az Ön legjobb választása!

A szalagfüggöny

A szalagfüggöny a lamellás belső árnyékolók közé tartozik, s napjaink egyik legkedveltebb, legegyszerűbben kivitelezhető, olcsó árnyékoló rendszere. Elsősorban azoknak ajánljuk, akik gyorsan, dekoratív módon, kis költséggel szeretnék megoldani otthonuk vagy irodájuk belső árnyékolását.

Mit érdemes tudni a szalagfüggönyről?

Szalagfüggönyt tudunk kínálni kézi működtetéssel, illetve motoros kapcsolós, sőt távirányítós változatban is. Mint minden téren, a szalagfüggöny esetében is léteznek felső kategóriák; a termék rendelhető akár bambusz lamellákkal is. Szerelése gyors, a működtetése pedig egyszerű. Hatékony védelmet biztosít a Nap sugarai és a kíváncsi tekintetek ellen.

Ajánlatkérés

Szalagfüggöny adatai

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

Szerezzen be egy jó minőségű szúnyoghálót is ablakára!

A szalagfüggöny lamellái többségében polyester alapú textíliák, amelyek az impregnálásnak köszönhetően portaszítóak is, így szépségüket hosszú ideig megőrzik. Az impregnálás miatt ipari vegytisztítással javasolt tisztítani, amely után a lamellákat újra impregnálják.

Szalagfüggöny karnis Szalagfüggöny a nappaliban

Szalagfüggöny karnis típusok

A szalagfüggöny karnisa alapesetben fehér színű, de igény esetén a RAL színskála szerint színterezhető. Felszerelhető mennyezetre vagy oldalfalra, illetve létezik ferde szalagfüggöny karnis is, amit általában tetőtereknél vagy egyéb nem vízszintes felületeknél szoktunk alkalmazni.

Kezelése igen változatos lehet a lamellák elrendezése szempontjából. A karnis összegyűjtheti a lamellákat a kezelőhöz, vagy a kezelővel ellentétes oldalra. Rendezheti a lamellákat az ablak/ajtó két szélére, vagy pedig a szélekről zár össze középre.

Anyagválaszték

Választható szalagfüggöny anyagokMegrendelőink több, mint 25 féle anyagból választhatnak a kívánt színminta szerint. A lamellák szélessége lehet 127 mm, 89 mm, vagy 63 mm.

Újdonság!

És ha már a 25-nél tartunk: Rendelhető szalagfüggöny 25 cm széles lamellával is (azaz 250 mm-es lamella szélességgel).

Kényeztesse velünk lakását, irodáját és lelkét.

Huszen Bt.
Kézi működtetésű, motoros kapcsolós és távirányítós
szalagfüggönyökés egyéb árnyékolók

Kattintson ide szalagfüggöny referenciáink megtekintéséhez!Szalagfüggönyök kézi működtetésű, motoros kapcsolós és távirányítós változatban, minden igényre!

szalagfüggöny

Az árnyékolókat folyamatosan mozgatni kell, akár függöny, akár redőny vagy reluxa, szalagfüggöny legyen is az ablakokon. Nappal szét kell húzni, éjszaka vagy igazán nagy hőségben pedig össze kell húzni őket. Napi szinten ez a mozgatás sokaknak fárasztó lehet, de szerencsére már léteznek a kézi működtetésű árnyékolón kívül motoros változatok is.

A szalagfüggöny tulajdonosainak sem kell kompromisszumot kötnie, ha a kényelmes függöny használata van napirenden. Jó hír, hogy ezekből a típusú árnyékolókból is van már háromféle változat, ha a mozgatásról, illetve a vezérlésről van szó. A kézi működtetésű szalagfüggönyök a hagyományos típusok közé tartoznak, ezeket inkább a kisebb méretű nyílászárókhoz ajánljuk. Irodákban, otthonokban is hatékonyan lehet velük árnyékolni, hosszú ideig probléma mentesen mozgathatóak, nem zajosak és könnyen kezelhetőek.

A kézi működtetésen kívül még ott vannak a motoros kapcsolós és a távirányítós szalagfüggönyök is. Egy irodában mindenképpen előnyös ilyen szalagfüggönyöket használni. Képzelje el, hogy mennyire látványos, ahogyan egy mozdulattal szétnyílik vagy összecsukódik a függöny sor, anélkül, hogy Ön ellépne a helyéről! Azokban az épületekben, ahol nagyobb irodahelyiség, tárgyaló és széles ablakok vannak, ezek a modellek jóval praktikusabbak. A mozgatásuk nem fáradtságos és nem időigényes, alkalmazkodik az igényekhez. Melyik árnyékoló illik az ablakaira? Itt a lehetőség, hogy olyat válasszon, amivel hosszú távon is elégedett lesz!

A szalagfüggönyök mindhárom változatát tudjuk szállítani megrendelésre. Önnek melyikre van szüksége? Kérjen tőlünk tanácsot, illetve segítséget a választáshoz és bízza ránk az új árnyékolók szállítását és beszerelését is! Hamarosan új, modern árnyékolókat tud használni az ablakain, amiket kedvező áron, jó minőségben vásárolt tőlünk!

Miért válasszunk szalagfüggönyt?

Miért válasszunk szalagfüggönyt?

Érdekes, amint megfigyelhető, hogy bizonyos tárgyak és kialakítások miként térnek vissza a köztudatba a múlt homályából. Általában kicsit modernizálva, de mindig visszatérünk a régmúlt bevált elemeihez. Így történhetett meg az is, hogy a szalagfüggönyök újra fénykorukat élik!

Ez a főként ’50-es években divatossá vált, majd méltatlanul elhanyagolt árnyékolási megoldás napjaink egyik újra felfedezett kedvence lett. Hogy miért? Nos, elsődleges előnye a szalagfüggönynek a megjelenése, mely egyszerre sugall kifinomultságot és eleganciát, ugyanakkor játékosságot is. Továbbá kezelése is roppant egyszerű, és kivitelei is igen szerteágazóak. Léteznek gyönggyel átfuttatott verziók, de műanyag vagy a fémgolyók is megjelennek bizonyos verzióknál. A szalagfüggönyök színválasztéka is igen széles palettán mozog.

Tehát egy praktikus árnyékoló, melynek használata egyszerű, és külleme bármely otthont vagy irodát tökéletessé varázsol. Kell ennél több? Ha Ön is szeretne minőségi szalagfüggönyt szeretne, forduljon hozzánk bizalommal!A szalagfüggönyökről bővebben

A szalagfüggönyökről bővebben

A szalagfüggönyök elég kevés otthonban találhatóak meg, ami azért lehetséges, mert ezeket az árnyékolókat mindenki az irodákkal azonosítja. De a szalagfüggönyök nem csak a munkahelyi közegben mutatnak remekül, hanem akár egy nappaliban is képesek kifejezetten modern hatást elérni, és természetesen tökéletesen árnyékolnak mindemellett.

Sok érv szól a szalagfüggönyök mellett, többek között az egyszerű felszerelhetőség, a körülmény mentes működés, ami nagyban csökkenti a meghibásodási lehetőségek valószínűségét, illetve a könnyű kezelhetőség is ide sorolható. Szalagfüggönyünket akár automatizálhatjuk különböző kapcsolós vagy távirányítós rendszerekkel, de a kézi működtetés sem megerőltető, hiszen alig mozgatunk ilyenkor sújt.

Ha igazán minőségi és egyedi szalagfüggönyöket szeretne vásárolni, akkor a legjobb helyen jár! Kínálatunkban minden szükséges szalagfüggönyt megtalálhat, melyekkel egyedivé teheti otthonát, és a telepítést is nyugodtan ránk bízhatja!Szalagfüggöny: karbantartás és tisztítás

Szalagfüggöny: karbantartás és tisztítás

A szalagfüggönyök szinte mindenhová illenek, egyszerű, letisztult megjelenésük, könnyű kezelhetőségük okán előszeretettel választják őket otthonokba és irodákba egyaránt. Hogyan érdemes a szalagfüggönyök szépségét és épségét megőrizni? A következőkben megosztunk néhány hatékony praktikát a tisztításukkal kapcsolatban.

Érdemes rendszeresen ápolni, különben elkerülhetetlen lesz a profi tisztítás igénybevétele. Van, aki mosógépben mossa, de így könnyen megsérülhetnek a lamellák. Ugyanez igaz a kádas áztatásra is. Nem érdemes kockáztatni a függöny épségét. A szalagfüggönyökön általában portaszító réteg van, de portörlővel, nedves ronggyal vagy akár porszívóval is érdemes rendszeresen végigmenni a lamellákon a tökéletes tisztaság érdekében, hiszen por, baktériumok, füst, ételszag tapadhat meg rajtuk. A rendszeres portalanítással elkerülhetőek a makacsabb szennyeződések és megőrizhető a szalagfüggönyök tiszta, higiénikus látványa.

Keressen minket bizalommal, és használjon minőségi szalagfüggönyöket!Szalagfüggöny: klasszikus kiegészítő irodába is

Szalagfüggöny: klasszikus kiegészítő irodába is

Vannak olyan kiegészítők, amiket előszeretettel használnak irodákban. Egyszerűségük, hatékonyságuk alkalmassá teszi őket arra, hogy megbecsült helyet foglaljanak el az irodák enteriőrjében. A szalagfüggöny is ezek közé a klasszikus irodai kiegészítők közé tartozik.

Az árnyékolásra nem lehet panasz, ha modern szalagfüggönyöket akasztanak az irodai ablakokra, de ugyanígy a stílusos, letisztult irodai megjelenésre sem. A szalagfüggönyök problémamentes tisztítást és minimális karbantartást ígérnek, nagyon könnyű őket kezelni, és ma már sokféle színben vásárolhatóak meg. Ha valakinek olyan árnyékolóra van szüksége, ami visszafogott, elegáns és képes az iroda képét kifinomultabbá tenni, de nem szeretne vele a kelleténél többet foglalkozni, akkor a szalagfüggöny a legjobb választás.

Amennyiben otthonába keresi az ideális árnyékolási megoldást, akkor is érdemes termékeink mellett döntenie! A szalagfüggönyök lakásokban éppúgy helytállnak, mint irodai környezetben, nem csupán árnyékolóként, hanem a helyiségek díszeként is szolgálnak exkluzív megjelenésüknek köszönhetően.

Forduljon hozzánk bizalommal, és vásároljon árnyékolót kínálatunkból irodájába vagy akár otthonába! Szalagfüggönyeinkről minden fontos információt megtudhat, ha felkeres minket a közzétett elérhetőségeink egyikén!