Facebook
Blogger
Tetőréri reluxa - www.arnyekrendelo.hu Színes alumínium redőny - www.arnyekrendelo.hu Minőségi szalagfüggöny - www.arnyekrendelo.hu Design-os szalagfüggöny - www.arnyekrendelo.hu Motorizált alumínium redőny - www.arnyekrendelo.hu

Köszöntöm a Huszen Bt. weblapján!

Kiváló minőség, kedvező árak, az Ön legjobb választása!

A sávroló

A sávroló egy világújdonság. Az emberi kreativitás egyik gyermeke.

Pár évvel ezelőtt jelent meg a piacon, és nem tartozik az olcsó árnyékolók közé, de mivel gyönyörű szép, nagyon praktikus, a kezelése egyszerű, így gyorsan belopta magát az emberek szívébe. Működésileg megegyezik az egyszerű rolóval, de különlegességét, mégis azok a sávok, és a sávoknak a változtathatósága okozza, amiről a nevét is kapta. A csíkok, vagy sávok le-felmozgatásával tudjuk szabályozni a beáramló fény mennyiségét. Természetesen, amikor nincs szükségünk rá egyszerűen feltekerjük.

A sávroló, vagy roletta valamelyik végén elhelyezett gyöngylánc kezelővel tudjuk megoldani a mozgatását. Érdekes és izgalmas fényjátékot tudunk kialakítani sávrolónk segítségével.

Bízunk benne, hogy ezzel az igen elegáns, és még szinte egyedi megoldással mi varázsolhatjuk szebbé lakását, és valósíthatjuk meg álmait.

Ajánlatkérés

Sávroló adatai

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

Kattintson ide sávroló referenciáink megtekintéséhez!

Sávroló: játék a fényekkel

Sávrolók

Sávrolók az Ön igényei szerint, kedvező áron és kiváló minőségben - árnyékolás stílusosan!

A lakberendezés számtalan stílusból táplálkozik, és mindenki beleviszi a maga egyéniségét is, ám az otthonosság minden esetben fontos, amit rengeteg apró trükkel lehet elérni. Abban azonban minden lakberendező megegyezik, hogy a fények  - legyen szó természetes, vagy mesterséges fényről - kulcsfontosságú szerepet játszanak a hangulat megteremtésében, ezért a fényforrások helyének gondos megtervezése, illetve az árnyékolás különféle módokon történő biztosítása alapvető fontosságú. A sávroló egy könnyed, dekoratív megoldás az árnyékolásra, mivel nem csupán árnyékot ad, de teret ad a fényekkel történő játéknak is.

Az sávroló egy viszonylag új, de rövid időn belül nagy népszerűséget elérő beltéri árnyékoló, amit sötétebb és világosabb textilcsíkok alkotnak. Az árnyékoló kétrétegű, a csíkok pedig a mozgatás során változtatják a helyzetüket. A fényjáték lényege, hogy a világosabb és sötétebb csíkok egymás alatt és egymást fedve is elhelyezkedhetnek, ezzel részleges, vagy teljes árnyékolást biztosítva; az előbbi helyzetben pedig a fény sávokban jut be a lakásba - innen az árnyékoló neve is.

sávroló elsősorban a fényekkel történő játékra tervezett árnyékoló, a teljes sötétség megteremtésére nem alkalmas. Világosságot, vagy kellemes, szűrt fényt engedhetünk be a sávok mozgatásával, ezzel párhuzamosan pedig az ablak, illetve az árnyékoló megjelenésével is játszhatunk. A sávroló természetesen több színben, sőt, akár mintákkal is beszerezhető, emellett egyedi méretekben is megrendelhető, és a vásárló igényeitől és elképzeléseitől függ, hogy hová rögzíthető, illetve mivel és hogyan mozgatható.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a sávrolók iránt, rendelje meg új, egyedi árnyékolóit, és alakítsa át otthona hangulatát bármikor, néhány egyszerű mozdulattal! Ha kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!