Facebook
Blogger
Tetőréri reluxa - www.arnyekrendelo.hu Színes alumínium redőny - www.arnyekrendelo.hu Minőségi szalagfüggöny - www.arnyekrendelo.hu Design-os szalagfüggöny - www.arnyekrendelo.hu Motorizált alumínium redőny - www.arnyekrendelo.hu

Köszöntöm a Huszen Bt. weblapján!

Kiváló minőség, kedvező árak, az Ön legjobb választása!

A sávroló

A sávroló egy világújdonság. Az emberi kreativitás egyik gyermeke.

Pár évvel ezelőtt jelent meg a piacon, és nem tartozik az olcsó árnyékolók közé, de mivel gyönyörű szép, nagyon praktikus, a kezelése egyszerű, így gyorsan belopta magát az emberek szívébe. Működésileg megegyezik az egyszerű rolóval, de különlegességét, mégis azok a sávok, és a sávoknak a változtathatósága okozza, amiről a nevét is kapta. A csíkok, vagy sávok le-felmozgatásával tudjuk szabályozni a beáramló fény mennyiségét. Természetesen, amikor nincs szükségünk rá egyszerűen feltekerjük.

A sávroló, vagy roletta valamelyik végén elhelyezett gyöngylánc kezelővel tudjuk megoldani a mozgatását. Érdekes és izgalmas fényjátékot tudunk kialakítani sávrolónk segítségével.

Bízunk benne, hogy ezzel az igen elegáns, és még szinte egyedi megoldással mi varázsolhatjuk szebbé lakását, és valósíthatjuk meg álmait.

Ajánlatkérés

Sávroló adatai

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

Kattintson ide sávroló referenciáink megtekintéséhez!