Facebook
Blogger
Tetőréri reluxa - www.arnyekrendelo.hu Színes alumínium redőny - www.arnyekrendelo.hu Minőségi szalagfüggöny - www.arnyekrendelo.hu Design-os szalagfüggöny - www.arnyekrendelo.hu Motorizált alumínium redőny - www.arnyekrendelo.hu

Köszöntöm a Huszen Bt. weblapján!

Kiváló minőség, kedvező árak, az Ön legjobb választása!

A roletta

A roletta, régi nevén egyszerűen csak roló, nagyon elterjedt volt. Ma a roletták megújultak, ismét fénykorukat élik.

Létezik belőlük kültérre, beltérre szerelhetők. Gyártjuk tetőtéri ablakokra fényzáró, fényáteresztő, reflexiós, sőt, akár naphálós anyagokkal is. Léteznek mintás, és egyéb természetes roletta anyagok is. Kezelésük lehet rugós visszatekerésű, gyöngyláncos, vagy akár motoros is. Felszerelhető közvetlenül a nyíló ablakszárnyra, ablaknyílás elé konzollal, vagy akár mennyezeti felfogatásra is van lehetőség. Az egyre nagyobb szín- és anyagválasztéknak köszönhetően nagyságrendekkel több megrendelés érkezik ezekre a termékekre, mint több évvel ezelőtt.

Választható roletta anyagok

Ha Ön is rolettát szeretne az ablakaira, kívülre, vagy belülre hívjon bennünket bizalommal. Mi megkeressük Önnek a legjobb megoldást.

Ajánlatkérés

Roletta adatai

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

Kiváló minőségű roletta Roletta billenőablakon Sötétkék kivitel

Roletta a tetőtérben Világoskék roletta Lehúzós variáció

Roletta a hatékony sötétítés érdekében

Kattintson ide roletta referenciáink megtekintéséhez!Miért jó választás a roletta?

Miért jó választás a roletta?

A roletta az egyik legnépszerűbb és legrégebben használt belső árnyékolástechnikai eszközök egyike, amelyek ma a reneszánszukat élik, mindez természetesen nem véletlen.

Tehát a roletták alapvető működési elve, hogy egy rugós vagy gyöngylánc-működtetésű alumíniumtengelyre impregnálással ellátott textília tekeredik fel. Működése igen egyszerű, de minden bizonnyal ez sikerének egyik kulcsa. Napjaink magas UV sugárzása miatt egyre indokoltabbá válik, hogy ablakainkat egy olyan árnyékolástechnikai eszközzel lássuk el, ami minden igényünket kielégíti, legyen az esztétikai vagy egészségügyi elvárás.

A modern technológiákkal párhuzamosan természetesen az árnyékolástechnika is rohamos ütemben fejlődik. Legyen szó függőlegesen elhelyezkedő, avagy tetőtéri ablakról, a roletta kiváló választás, amely már kiállta az idők próbáját.

Amennyiben lakása szakszerű árnyékolásra szorul, válasszon minket! Ha kérdései vagy észrevételei támadnának, vegye fel velünk a kapcsolatot, készséggel állunk rendelkezésére!Rolettát a tetőtéri ablakokra

roletta

A tetőtéri ablakok árnyékolástechnikája mindig kérdéses, ám a legjobb megoldás egyértelműen a roletta - hiszen ahhoz, hogy az ember úgy tudja besötétíteni a szobáját, ahogyan szeretné, a megoldás a megfelelő roletta megválasztása.

Hogyan válasszon megfelelő napellenzőt?

A roletták különböző szövetsűrűséggel rendelkezhetnek, így az egyedi igényeket kiválóan kielégítik. Érdemes tudni, hogy az olyan roletta, amely áttört vagy rácsszövettel felszerelt, rendkívül jól szabályozza a fényt, valamint a hőszigetelő képessége mellett nagyon jól biztosítja az emelet természetes megvilágítását, sőt még szellőzést is biztosít.

Ha tetőtéri ablaka árnyékolástechnikáján gondolkozik, mindenképpen válassza a roletta nyújtotta előnyöket, melyekben garantáltan nem fog csalódni! Ne feledje: a tetőtéri ablakok legelterjedtebb kiegészítője a roletta!

Árnyékolástechnikával, napellenzőkkel, rolettákkal kapcsolatos kérdéseivel keressen minket bizalommal személyesen, telefonon vagy üzenetben!