Facebook
Twitter
Tweets by HuszenBt
Pinterest
Flickr
Blogger
Youtube
Tetőréri reluxa - www.arnyekrendelo.hu Színes alumínium redőny - www.arnyekrendelo.hu Minőségi szalagfüggöny - www.arnyekrendelo.hu Design-os szalagfüggöny - www.arnyekrendelo.hu Motorizált alumínium redőny - www.arnyekrendelo.hu

Köszöntöm a Huszen Bt. weblapján!

Kiváló minőség, kedvező árak, az Ön legjobb választása!

A reluxa

A lamellás belső árnyékoló igen elterjedt megoldás ma Magyarországon.

A reluxa fel- leengedésével, lamellái elforgatásával nagymértékben tudjuk szabályozni a beáramló fény mennyiségét. Megakadályozhatjuk a kíváncsi szemek bepillantását, miközben a fény akadálytalanul beáramlik irodánkba, lakásunkba.

Gyönyörű színekben gyártjuk az Ön igényének megfelelően. Nem tud olyan falat vagy berendezést mutatni a lakásban, irodában, amihez ne találnánk meg a megfelelő színvilágot. Létezik kezelésileg bowdenes, üvegpálcás, gyöngyláncos, és motoros. Irodákban, tárgyalókban, lakásokban megoldható távirányítós megoldás is. Praktikussága, és kis helyigénye, nem kirívó ára miatt még ma is az egyik legkedveltebb belső árnyékoló rendszer.

Ha úgy döntött, hogy mától lakása, irodája dísze lesz a mi általunk elkészített kiváló minőségű reluxa, várjuk mielőbbi hívását, és mi elkényeztetjük.

Ajánlatkérés

Reluxa adatai

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

Vörös reluxa Tökéletes fényszűrés Kék színű reluxa

Kattintson ide reluxa referenciáink megtekintéséhez!Miért érdemes a reluxát választani?

Miért érdemes a reluxát választani?

A reluxa egyike a legnépszerűbb árnyékoló eszközöknek. Ez nem véletlen, hiszen számtalan előnyt élvezhet az, aki ezt választja. A reluxa könnyen kezelhető, állíthatjuk kézzel, de létezik motoros illetve távirányítós verziója is. Fel- és leszerelése is gyors, továbbá kis helyigénnyel rendelkezik.

A reluxa kiválóan véd a naptól, segítségével annyi fényt engedhetünk be a lakásba, amennyit mi szeretnénk, ráadásul lehúzott állapotban akadályozza a szoba gyors felmelegedését, még a meleg nyári hónapokban is. A lamellák forgatásával tudjuk szabályozni a bejutó fény mennyiségét és irányát. A reluxa úgy véd a betekintés ellen, hogy közben bentről nem akadályozza a kilátást.

Mindezek mellett a reluxa egy hosszú élettartamú árnyékoló eszköz, amely nem igényel karbantartást és tisztítása is végtelenül egyszerű. Nálunk többféle színben kapható, de ha célunk a meleg kinn tartása, akkor a fehéret, vagy a világos színeket ajánljuk.

Forduljon hozzánk bizalommal Ön is, ha reluxát szeretne otthonába!Mit válasszak: reluxa, vagy redőny?

Mit válasszak: reluxa, vagy redőny?

Árnyékolót választani nem is olyan egyszerű, hiszen választhatunk többféle anyag és koncepció közül is. Redőny, függöny, szalagfüggöny vagy esetleg reluxa? A reluxát se hagyja ki a számításból, mert nem elhanyagolható előnyökkel jár a használata! A reluxa helyes választás lehet akkor, ha nem kedveljük a nagy és nehéz redőnyöket, ha valami stílusosabbra, könnyedebb megjelenésűre vágyunk. Ezzel az árnyékolóval elérhetjük, hogy a szoba kicsit elegánsabb benyomást keltsen, ahol egy kézmozdulattal sötétet és világosat lehet előidézni.

Keressen minket bizalommal, és válogasson reluxáink között! Színekben és méretekben többféle reluxát is találhat, amivel felszerelheti ablakait és teljessé teheti az otthonát! Ezek az árnyékolók minden helyiségbe illenek, akár a fürdőszobai ablakra is könnyedén felszerelhetőek. Konyhába, hálóba, de akár egy üzletbe, a kirakatba, elválasztó nyílászárókra is helyet kaphat.

Lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken, és tudjon meg mindent nyílászáróinkról!