Facebook
Blogger
Tetőréri reluxa - www.arnyekrendelo.hu Színes alumínium redőny - www.arnyekrendelo.hu Minőségi szalagfüggöny - www.arnyekrendelo.hu Design-os szalagfüggöny - www.arnyekrendelo.hu Motorizált alumínium redőny - www.arnyekrendelo.hu

Köszöntöm a Huszen Bt. weblapján!

Kiváló minőség, kedvező árak, az Ön legjobb választása!

A reluxa

A lamellás belső árnyékoló igen elterjedt megoldás ma Magyarországon.

A reluxa fel- leengedésével, lamellái elforgatásával nagymértékben tudjuk szabályozni a beáramló fény mennyiségét. Megakadályozhatjuk a kíváncsi szemek bepillantását, miközben a fény akadálytalanul beáramlik irodánkba, lakásunkba.

Gyönyörű színekben gyártjuk az Ön igényének megfelelően. Nem tud olyan falat vagy berendezést mutatni a lakásban, irodában, amihez ne találnánk meg a megfelelő színvilágot. Létezik kezelésileg bowdenes, üvegpálcás, gyöngyláncos, és motoros. Irodákban, tárgyalókban, lakásokban megoldható távirányítós megoldás is. Praktikussága, és kis helyigénye, nem kirívó ára miatt még ma is az egyik legkedveltebb belső árnyékoló rendszer.

Ha úgy döntött, hogy mától lakása, irodája dísze lesz a mi általunk elkészített kiváló minőségű reluxa, várjuk mielőbbi hívását, és mi elkényeztetjük.

Ajánlatkérés

Reluxa adatai

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

Vörös reluxa Tökéletes fényszűrés Kék színű reluxa

Kattintson ide reluxa referenciáink megtekintéséhez!Reluxa, a függöny tökéletes helyettesítője!

reluxa az árnyékolás sokoldalú szereplője! A legtöbb irodában megszokott látvány az ablakokon az olyan árnyékoló, mint amilyen a reluxa vagy akár a szalagfüggöny. Többek között azért is választják ezeket a belső árnyékolókat munkahelyekre vagy szolgáltatókhoz, mert a külsejük semleges, de mégis igényes és professzionális hatást kelt.

A reluxa az otthonokban is felbukkant már, köszönhetően a sokoldalúságának. Természetesen nem kerülhet minden ablakra szürke alumínium lamellákból készült árnyékoló. Ami nagyon jól illik egy hivatalos környezetbe, az nem mutat jól egy családi otthonban. A reluxa elterjedését az is elősegítette, hogy ma már sokféle színváltozatban készülnek ezek az árnyékolók. Nemcsak a színek változatosak, az alapanyagok is sokfélék lettek az évek során. Az alumíniumon kívül készülnek még műanyagból vagy fából is reluxák. Egy gyerekszobába vagy nappaliba jóval barátságosabb és stílusosabb választás a természetes és natúr színű fa lamellákból álló vagy a színes műanyag reluxa a fém változatnál.

reluxa tehát lehet színes és vidám, lehet natúr és rusztikus és lehet elegáns, semleges megjelenésű is. Természetesen nem a külseje az egyetlen, ami miatt ez a típusú belső árnyékoló alkalmas arra, hogy olyan széles körben használják. A reluxa könnyen kezelhető és egyszerűen felszerelhető árnyékoló. A függönyökkel ellentétben nem kell mindig elhúzni, a lamellák állása változtatható, ezzel pedig a beáramló fény mennyisége is szabályozható. Lehet teljesen zárt és lehúzott állapotú, teljesen felhúzott vagy leengedett, beállított lamellákkal. Ez a beltéri árnyékoló minden igényhez illik, a belátást is megakadályozza, az ablakok két oldalán pedig szabad marad a hely.

Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben a reluxát, mint árnyékolót el tudja képzelni az otthona ablakain! A termékeink között garantáltan rátalál a színben és anyagban tökéletes belső árnyékolóra! Kollégáink minden segítséget megadnak a rendeléshez, csak lépjen kapcsolatba velünk a megadott elérhetőségek egyikén!

Miért érdemes a reluxát választani?

Miért érdemes a reluxát választani?

A reluxa egyike a legnépszerűbb árnyékoló eszközöknek. Ez nem véletlen, hiszen számtalan előnyt élvezhet az, aki ezt választja. A reluxa könnyen kezelhető, állíthatjuk kézzel, de létezik motoros illetve távirányítós verziója is. Fel- és leszerelése is gyors, továbbá kis helyigénnyel rendelkezik.

A reluxa kiválóan véd a naptól, segítségével annyi fényt engedhetünk be a lakásba, amennyit mi szeretnénk, ráadásul lehúzott állapotban akadályozza a szoba gyors felmelegedését, még a meleg nyári hónapokban is. A lamellák forgatásával tudjuk szabályozni a bejutó fény mennyiségét és irányát. A reluxa úgy véd a betekintés ellen, hogy közben bentről nem akadályozza a kilátást.

Mindezek mellett a reluxa egy hosszú élettartamú árnyékoló eszköz, amely nem igényel karbantartást és tisztítása is végtelenül egyszerű. Nálunk többféle színben kapható, de ha célunk a meleg kinn tartása, akkor a fehéret, vagy a világos színeket ajánljuk.

Forduljon hozzánk bizalommal Ön is, ha reluxát szeretne otthonába!Mit válasszak: reluxa, vagy redőny?

Mit válasszak: reluxa, vagy redőny?

Árnyékolót választani nem is olyan egyszerű, hiszen választhatunk többféle anyag és koncepció közül is. Redőny, függöny, szalagfüggöny vagy esetleg reluxa? A reluxát se hagyja ki a számításból, mert nem elhanyagolható előnyökkel jár a használata! A reluxa helyes választás lehet akkor, ha nem kedveljük a nagy és nehéz redőnyöket, ha valami stílusosabbra, könnyedebb megjelenésűre vágyunk. Ezzel az árnyékolóval elérhetjük, hogy a szoba kicsit elegánsabb benyomást keltsen, ahol egy kézmozdulattal sötétet és világosat lehet előidézni.

Keressen minket bizalommal, és válogasson reluxáink között! Színekben és méretekben többféle reluxát is találhat, amivel felszerelheti ablakait és teljessé teheti az otthonát! Ezek az árnyékolók minden helyiségbe illenek, akár a fürdőszobai ablakra is könnyedén felszerelhetőek. Konyhába, hálóba, de akár egy üzletbe, a kirakatba, elválasztó nyílászárókra is helyet kaphat.

Lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken, és tudjon meg mindent nyílászáróinkról!