Facebook
Blogger
Tetőréri reluxa - www.arnyekrendelo.hu Színes alumínium redőny - www.arnyekrendelo.hu Minőségi szalagfüggöny - www.arnyekrendelo.hu Design-os szalagfüggöny - www.arnyekrendelo.hu Motorizált alumínium redőny - www.arnyekrendelo.hu

Köszöntöm a Huszen Bt. weblapján!

Kiváló minőség, kedvező árak, az Ön legjobb választása!

A pliszé rendszerű szúnyogháló

Ha létezne a szúnyoghálók között királynő, akkor az csakis a pliszé lehetne. Egy olyan tökéletes rendszert alkottak ezzel a szúnyoghálóval, amivel biztosan leveszi a párját a lábáról. A pici befogadó méretek miatt széleskörű felhasználása biztosított. Anyaga antracit szürke, üvegszál alapra épített, erős, rugalmas, az időjárás viszontagságainak és az UV-sugárzásnak kiválóan ellenálló szúnyogháló, a fém részei szinterezett alumínium ötvözetből készülnek.

Mivel nem tartalmaz forgó, mozgó alkatrészt, a meghibásodás esélye minimálisra csökken. Kezelhetősége kényelmes, csöndes és egyszerű, kisgyermekektől a nagymamákig bezárólag mindenki a szívébe zárja. Bár ez alól is akad egy kivétel, aki engem is nagyon szeret: ez az a bizonyos szúnyog, aki miatt felszereljük Önnek és még sok más otthonba a pliszé szúnyoghálóinkat.

Az alumínium alkatrészek alap színe a fehér és barna. Kívánságra a RAL színminta szerint szinterezhető, vagy RENOLIT fóliázható.

Ajánlatkérés

Pliszé szúnyogháló adatai

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

Középre záró pliszé szúnyogháló Szinterezett pliszé Kiváló minőségű szúnyogháló

Bővebb ismertető a szúnyoghálókról

Kattintson ide pliszé szúnyogháló referenciáink megtekintéséhez!