Facebook
Blogger
Tetőréri reluxa - www.arnyekrendelo.hu Színes alumínium redőny - www.arnyekrendelo.hu Minőségi szalagfüggöny - www.arnyekrendelo.hu Design-os szalagfüggöny - www.arnyekrendelo.hu Motorizált alumínium redőny - www.arnyekrendelo.hu

Köszöntöm a Huszen Bt. weblapján!

Kiváló minőség, kedvező árak, az Ön legjobb választása!

Szúnyogháló ajtók

A nyíló- vagy tolóajtó a fix keretes szúnyóghálók családjába tartozik.

Nyíló ajtó

Beszéljünk először a nyíló ajtóról. Nagyon stabil, extrudált alumínium keret, nagyon strapabíró. A bejárati ajtók külső oldalára 2 db zsanérral rögzítjük. Biztonságos, könnyed működése lesz. Nagyon esztétikus, jó érzés használni. A záródó oldalakat mágneszárral rögzítjük. Kicsi gyerekeknél vagy kis állatoknál meg lehet oldani, hogy alulra rugdosót építünk be.

A nyíló ajtó nagyon jól használható megoldás, hártánya, hogy nyitáskor elvesz a teraszból.

Tolóajtó

A tolóajtó nagyon elegáns, könnyen kezelhető, strapabíró. Nagy előnye a nyílóajtóval szemben, hogy nyitáskor nem igényel helyet a teraszból. Akik megrendelték idáig, nagyon szeretik, működésére hosszú évek eltelte alatt sem volt panasz. Alapszíne a fehér és a barna, de kérésre RAL színskála szerint szinterezhető, vagy RENOLIT fóliázható. Hátránya a felszerelésnél lehet csak, mivel sík falfelületet igényel, legalább kétszer akkora szabad felület szükséges, mint maga a tolóajtó.

Ajánlatkérés

Nyíló / tolóajtó adatai

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

Tolóajtós szúnyogháló Nyíló ajtós szúnyogháló

További szúnyoghálóink

Kattintson ide nyitó - tolóajtós szúnyogháló referenciáink megtekintéséhez!