Facebook
Twitter
Tweets by HuszenBt
Pinterest
Flickr
Google+
Blogger
Youtube
Tetőréri reluxa - www.arnyekrendelo.hu Színes alumínium redőny - www.arnyekrendelo.hu Minőségi szalagfüggöny - www.arnyekrendelo.hu Design-os szalagfüggöny - www.arnyekrendelo.hu Motorizált alumínium redőny - www.arnyekrendelo.hu

Köszöntöm a Huszen Bt. weblapján!

Kiváló minőség, kedvező árak, az Ön legjobb választása!

Napellenző

Napellenzőink igazi kényeztetést nyújtanak Önnek és családjának. Rejtőzzőn ön is napellenzőim alá a nyári meleg elől! Többféle típust kínálunk, amelyekhez motoros meghajtás és rezgésérzékelő is rendelhető, így akár teljesen automatizálható a működtetésük.

Milyen előnyökkel jár egy napellenző?

Egy jó minőségű, esztétikus napellenző amellett, hogy kellemesebbé teszi napjait, emeli otthona értékét is. Praktikus és mutatós tartozéka lehet teraszoknak, társasházak balkonjainak, sőt vendéglátóegységek vagy szállodák kerthelyiségeinek is. Az eltérő paraméterekkel rendelkező napellenző modellek ügyfeleink elvárásainak és a beépítés feltételeinek egyaránt megfelelnek.

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően vásárlóink kiváló minőségű, kedvező árú napellenzők közül választhatnak, amelyek tökéletesen ellátják feladatukat. Kiemelt fontosságot tulajdonítunk az általunk kínált összes napellenző minőségének, erre garanciát is vállalunk. Hiszünk abban, hogy gazdag napellenző kínálatunk termékei és szolgáltatásaink ár-érték arányban a legjobb választást jelentik.

Ajánlatkérés

Napellenző adatai

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

Biztosítsa házát a bogarak ellen szúnyoghálóinkkal!

Meghajtás

Választhatja a legegyszerűbb megoldást, a hagyományos kézi tekerő kurblis változatot. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy nagyobb méretű napellenzők esetén könnyebb és komfortosabb megoldás a motorizáció.

Miért válasszak motoros napellenzőt magamnak?

Első a kényelem. S akár hozzátehetnénk viccesen: "Mert megérdemeljük". És ez igaz is.

Azért nem utolsó sorban, gondoljunk a biztonságra. Amennyiben egy motoros napellenző el van látva rezgésérzékelővel, az automatika az első komolyabb széllökésnél azonnal betekeri azt, és 20 percig le is tiltja a kitekerést. Ha Ön mégis megpróbálná a távirányítóval kitekerni, az automatika ezt érzékeli, így hiába nyomja Ön a KI gombot, a rezgésérzékelő visszaállítja alaphelyzetbe a napellenzőt. Tehát, ha a gyerek megpróbálná viharban kitekerni a napellenzőt, akkor a rendszer nem fogja engedni.

A rezgésérzékelővel ellátott napellenző egy másik előnye: Mivel minden napellenzőnk kiváló minőségű impregnált ponyvával készül, csendes esőben akár ki is lehet ülni alá. Isteni kempingezős élményben lesz része, s közben észre sem veszi, hogy a napellenző elkezd megtelni vízzel. Szerencsére, ha a motorizált-rezgésérzékelős napellenző valamelyik oldala pár mm-el eltér a vízszintestől, az automatika ebben az esetben is betekeri a napellenzőt, megvédve azt a túlterhelődéstől.

Létezik távirányítós és fali kapcsolós működtetésű napellenző. A motoros meghajtásnál lehet NHK-s kivitel, ami motoros és kézi működtetés egyben, tehát áramszünet esetén kézzel is lehetőség van betekerni.

Tekintse meg napellenző galériánkat!

Minőség:

Termékeink CE jelöléssel ellátva, TÜV minősítéssel készülnek. Jelentős figyelmet fordítunk a felhasznált alapanyagok és a késztermék minőségére. Termékeinkre két év garanciát vállalunk, valamint további két évig biztosítjuk a pót és cserealkatrészek hozzáférhetőségét. Nálunk a legjobb minőségű textilekből választhat színminták alapján, hisz a napellenző ponyvája a legfontosabb esztétikai tényező. A tényleges megrendelést mindig csak a valós textilminták megtekintése után tegye meg.

Szerkezet:

Minden általunk forgalmazott napellenző szerkezete porszórt felületű (RAL7035) AlMgSi öntvényekből, és extrudált idomokból, valamint horgonyzott acél zártszelvényből és kötőelemből áll.

Textilek (ponyva):

Termékeinkhez a gyártás során csak a legkiválóbb alapanyagokat használjuk fel. Amellett, hogy ezek az anyagok nagyon szépek, nagyon fontos műszaki tulajdonságokkal is rendelkeznek, ami a napellenzők élettartama szempontjából igen lényeges.

A napellenzőinkhez alkalmazott textíliák legalább 325 vízoszlop-millimétert tartanak meg szivárgás nélkül. Vagyis a ponyván akár 30 centiméter magasságban felgyülemlett víz sem szivárogna át.

Az általunk forgalmazott textíliára lerakódott port az impregnált vászon taszítja, így azt az esővíz könnyen lemossa. Az impregnálás miatt TILOS a napellenző vásznának tisztítószeres mosása.

Textiljeink penészedés és gombásodás elleni védelemmel is rendelkeznek.

Érezni fogja, hogy árnyék és árnyék között is van különbség. Napellenző textiljeink megfelelnek a jelenleg érvényben lévő legszigorúbb Uniós irányelveknek is az UV sugárzás szűrésére vonatkozóan.

Textiljeink az impregnálásnak köszönhetően a szilárd szennyeződésekkel szemben is ellenállóak.

Nappelenzőink textiljeire - rendeltetésszerű használat mellett - 5 év garanciát vállalunk.

Ön kitalálja, kiválasztja, megrendeli. Mi elkényeztetjük.

Színminta
(Tájékoztató jellegű! A kiválasztott ponyvát mindenképpen ellenőrizni kell a lapozható SATTLER színmintánkban.)

Blokkcsíkos napellenzők

Kék csíkos napellenző
315021

Blokkcsíkos árnyékoló
315024

Mintás napellenző
315052

Portaszító anyag
315167

Egyszínű napellenzők

Egyszínű napellenző
314001

Narancs textil
314002

UV védelemmel ellátott napellenző
314003

Gyönyörű, zöld napellenző
314004

Védelem a nap ellen
314006

Tűzpiros árnyékoló
314007

Fehér napellenző textil
314010

Árnyékolástechnika felsőfokon
314011

Vízhatlan napellenző
314014

Biztonságos árnyék a nap ellen
314020

Türkizkék mintaanyag
314025

Minőségi termékek
314325

Méregzöld napellenző
314362

Motoros árnyékolástechnikai termékek
314471

Napellenző a teraszra
314763

Penészedés elleni árnyékoló
314941

Homokszínű napellenző
314947

Napellenző fantáziabarna kivitelben

Fantáziabarna napellenző
30A686

Rózsaszín csíkos anyag
320049

Különleges mintájú árnyékoló
320067

Napellenző sárga csíkokkal
320075

Szürke-fekete vízhatlan anyag
320103

Gyönyörű árnyékoló
320196

UV védelemmel ellátott textil
320228

Kiváló minőségű napellenző
320381

Csíkozott, barna textilanyag
320384

Strapabíró napellenző
320391

Árnyékolástechnika minőségi anyaggal
320678

Fantáziakék színű napellenző

Fantáziakék napellenző
320104

Kék színű textilek
320189

Fantáziakék ponyva
320234

Jégkék napellenző
320959

Fantáziasárga kivitel

Fantáziasárga anyag
320092

Homokszínű napellenző sárga csíkokkal
320135

Motoros, vízhatlan árnyékoló
320156

Pirosasnarancs napellenző
320180

Fantáziasárga árnyékolástechnikai termékek
320185

Sárgásbarna napellenző
320679

Nagyon szép ponyva
320845

Napellenző fantáziaszürke színben

Fantáziaszürke anyagok
320100

Szürkészöld anyag
320101

Minőségi ponyva
320128

TÜV minősítésű napellenzők
320141

Porszórt felületű textil
320151

Portaszító árnyékolástechnika
320157

UV szűrő ponyva
320186

Dekoratív fantáziaszürke anyagok
320254

Fantáziazöld választék

Fantáziazöld napellenző
30A082

Kékeszöld textilanyag
320064

CE jelöléssel ellátott napellenző
320129

Távirányító működtetésű árnyékoló
320130

Penészedés és gombásodás elleni védelem
320253

Napellenző 5 év garanciával
320288

Kattintson ide nappellenző referenciáink megtekintéséhez!

Napellenzőt a teraszra!

napellenző

Zöldellő növények, kényelmes kerti bútor, tágas terek. Minden, ami egy teraszhoz kell, már megvan Önnek is? A napellenzőről se feledkezzen meg, mely nélkülözhetetlen a kényelmes pihenéshez!

A napellenző segítségével védelmet élvezhet a tűző napsugarak ellen, és még a szelet is felfoghatja. Így sokkal komfortosabb körülményeket teremthet egy csendes délutáni olvasgatáshoz vagy egy hétvégi grill partyhoz is. Tekintse meg kínálatunkat, és válogasson különféle színekben elérhető, motoros napellenzőink közül!

Miért érdemes a motoros változat mellett döntenie? Egyszerűen sokkal egyszerűbb és biztonságosabb a kezelésük. Akkor is megbízhatóan működnek, amikor esetleg egy hirtelen kitörő zivatar miatt gyorsan kell cselekedni.

Napellenzőinknek nem csak a modern szerkezete, de minőségi anyagból készült ponyvája is biztosítja a hosszú élettartamot. Termékeink, UV szűrős kivitelezésük mellett taszítják a port, ellenállnak a penészgombák támadásának és könnyen tisztíthatóak.

Keressen minket bizalommal, és még szezon előtt vásárolja meg új napellenzőjét!Amit a Veranda árnyékolókról tudni érdemes

napellenző

A Veranda, vagyis a télikert árnyékoló ideális családi házak teraszának, téli kertjének, vagy egyéb, nagyobb üvegfelületek árnyékolására. Mivel a napellenző és az árnyékolt felület között a levegő szabadon mozoghat, használatával a belső hőmérséklet érezhetően csökken.

Maga a Veranda szerkezete nagyon erős, a mozgatás és feszítés egy csigákon átvezetett, rugós feszítésű zsinóros megoldással történik, általában elektromosan, hiszen a magasban elhelyezett árnyékoló kézi mozgatása nehéz feladat lenne. A lefutó sínek konzolokkal vannak rögzítve a tetőhöz.

A Veranda árnyékolók alapvetően erős kivitelűek, de a biztonság érdekében elláthatók akár szél- és esőérzékelővel is. A ponyva kiváló minőségű vízálló anyag, UV szűrővel, portaszító védelemmel ellátva. A számos színvariációból adódó nagy választéknak köszönhetően biztosan mindenki megtalálja a neki tetszőt.

Veranda árnyékolóval kapcsolatos bővebb információért, árajánlatunkért keressen minket bátran megadott elérhetőségeinken!Tudnivalók a naphálókról

napháló

A napháló a roló elvén működik, fényvisszaverő, sűrű szövésű anyag, az apró lyukaknak köszönhetően a levegő átáramlik rajta. Megkülönböztetünk külső- és belső naphálót.

A kültéri napháló poliészterszállal megerősített anyaga oldalra rögzítve egy sínben mozog, vagy erős kötéllel ki van feszítve. A naphálókat egyszerű kezelhetőség jellemzi, hiszen javarészt rádiósmotorral ellátott kivitelben készítjük őket, emellett könnyen tisztítható a felületük is. A fix screen rendszerrel ellátott, azaz cipzár rendszerrel záródó kültéri napháló bírja a szélterhelést és a szúnyoghálót is helyettesíti, ráadásul rengeteg energiát spórolhat a hűtés költségein, ha ezt az árnyékolót választja. A kültéri napháló számos színben kapható, igazán elegánssá varázsolja otthonát, nyaralóját, de akár irodáját is!

A belső napháló esetében a lyukak sűrűsége változó lehet, továbbá tok nélküli- és tokozott naphálót is vásárolhat beltérre. Utóbbi egyesíti a roletta és a szúnyogháló előnyeit, ezért tetőtéri ablakokra ajánljuk. Nagyon sűrű szövésű, kevés levegőt enged be a térbe, szúnyogháló helyett is alkalmazhatjuk. A tok nélküli belső napháló levegősebb szövésű, de a napsugárzástól így is kiválóan véd.

Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot napháló rendelése esetén is!Érvek a veranda árnyékolók mellett

veranda árnyékolók

A teraszok és a téli kertek a családi házak különleges, hangulatos tereinek számítanak, alkalmasak pihenésre, baráti összejövetelekre, szinte egész évben állandó nyüzsgés jellemző ezeken a helyeken. Ahhoz, hogy erős napsütésben, vagy esőben is élvezhesse a helyiségek adta előnyöket, érdemes veranda árnyékolót vásárolni, amely biztosítja a teraszok, téli kertek védelmét!

A veranda árnyékolók elsősorban erőteljes szerkezetükről híresek, bármilyen szélsőséges időjárási tényezőnek ellenállnak, egy viharos szél sem okozhat problémát használatukkor!

A veranda árnyékolók tervezői figyelembe vették a létező összes környezeti tényezőt, így nemcsak a szerkezet masszivitásáról gondoskodtak, hanem a ponyvák kiváló minőségéről is, ezáltal garantált, hogy az erős napsugárzás nem kezdi ki a ponyvák anyagát! A veranda árnyékolók mozgathatók elektromosan, illetve kézileg is, attól függően, hogy kinek, melyik a kényelmesebb megoldás!

A veranda árnyékolókkal csakis előnyökre tehet szert! A minőségi termékeket vásárolja meg kínálatunkból!Miért érdemes napháló mellett dönteni?

napháló

Manapság a vásárlók különféle árnyékolókból választhatnak, ennek köszönhetően azok is megtalálják az ideális terméket, akiknek nincs lehetőségük klasszikus megoldást, például redőnyt beépíttetni otthonukba. E téren a legjobb választás a napháló, ugyanis szinte mindegyik nyílászáró típus esetében alkalmazható árnyékolási megoldás, akár kültérre, akár beltérre!

A naphálók a rolók és a szúnyoghálók funkcióit egyesítik, kialakításukban és alapanyagukban is speciálisak. A háló – ami felelős az árnyékolásért – egy sűrű szövésű anyag, ami ennek ellenére kellő mennyiségű levegőt enged be a lakásba, viszont a felszíne visszaveri a fényt, azaz megakadályozza, hogy egy forró nyári napon felmelegedjen a lakótér! A kültéri verzió akár motoros működtetésű is lehet, a beltérit pedig tokozott, vagy anélküli kivitelben rendelhetjük meg.

Amellett, hogy a naphálók rendkívül hatékonyak, strapabíróak is, így a leendő tulajdonos hosszú távon élvezheti az előnyeiket! Vásároljon Ön is naphálót otthonába, keressen minket bizalommal!

Huszen Bt.
Kézi és motorizált napellenzők
és egyéb árnyékolástechnikai termékek