Facebook
Blogger
Tetőréri reluxa - www.arnyekrendelo.hu Színes alumínium redőny - www.arnyekrendelo.hu Minőségi szalagfüggöny - www.arnyekrendelo.hu Design-os szalagfüggöny - www.arnyekrendelo.hu Motorizált alumínium redőny - www.arnyekrendelo.hu

Köszöntöm a Huszen Bt. weblapján!

Kiváló minőség, kedvező árak, az Ön legjobb választása!

Új típusú műanyag redőny

Az új típusú műanyag redőny sokkal elegánsabb a hagyományos műanyag redőnynél, rejtett ütközővel és csapágyazott tengellyel készül, a gumírozott keskenyebb lefutók miatt csöndesebb és jobb hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. Alumínium záróléccel és minőségbiztosított rendszerben gyártott műanyag redőnylécekkel szereljük. Megjelenése egészen hasonló az alumínium redőnyökhöz. Éppen ezért, ha szeretne aluminium hatású redőnyt, de nem szeretné kifizetni egy aluminuim redőny árát, ajánlom új típusú műanyag termékeimet. A tok lindab lemezből készül és a tok két végét lezáró műanyag tokvég helyett szigorúan alumínium tokvég, úgynevezett alupofa kerül beépítésre, ezzel Önnek egy jóval megbízhatóbb, tartósabb redőnye lesz. Ide kattintva tekintse meg a példát, hogy mit okoz, ha valakinek silány minőségű és műanyag tokvéggel szerelt redőnyt szerelnek fel. Csak a szerencsének köszönhető, hogy ez a redőny nem esett le az emeletről!

Ajánlatkérés

Műanyag redőny adatai

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

Az új típusú szúnyoghálóval kombinált műanyag redőny

A műanyag redőnyöknek egy magasabb kényelmi fokozata, amely nem csak esztétikus, hanem praktikus is. Kiválóan szolgálja az Önök kényelmét és nyugalmát a betolakodó szúnyogok ellen. Kialakításánál fogva alkalmas arra, hogy egy tokban foglaljon helyet a redőny és a szúnyogháló is. Ami elengedhetetlen az Ön számára, hogy a kettőt egymástól függetlenül is tudja kezelni. A redőny a fent nevezett új típusú, minőségbiztosított rendszerben gyártott redőny, a redőnytokba integrált szúnyogháló anyaga pedig az antracit szürke üvegszál alapra épített, ezért az időjárás viszontagságainak nagyon jól ellenálló, hosszú időre megbízható szúnyoghálóval szerelt redőny lesz az Ön lakásán az Ön kényelmére. Kényeztesse a családját velünk.

Motoros működtetésű műanyag redőny

Amiről most írok Önöknek az pár évvel ezelőtt még elképzelhetetlen lett volna, mivel a műanyag redőny léceknek van egy oldalirányba történő elcsúszási hajlama, ami kizárta azt, hogy ezek motoros, akár távvezérelt változatban legyárthatóak legyenek. Partnercégeinkkel folytatott gyümölcsöző és megbízható kapcsolataink eredménye képpen ma már megoldható egy műanyag redőny arriterezési technológiának köszönhetően, hogy lakását egy magasabb kényelmi fokozatba helyezzük. Ennek az új technológiának köszönhetően egyedi árképzés alapján, az Ön pénztárcájára szabott motoros motoros redőnyök felmérését és legyártását is el tudjuk végezni Önöknek.

Opciók

A modern rendszerekben ésszerű és gazdaságos választás a redőny szúnyoghálóval való kombinálása. Praktikuma abban rejlik, hogy egy termékben két rendszer található. A redőnytokba épített szúnyogháló esetében a redőnypalást és a szúnyogháló egymástól függetlenül működtethető.

A használat során előfordulhat, hogy a redőnypalást lécei oldalirányban elcsúsznak, így a redőny elakad, működtetése nehézkessé válik. Nálunk egy speciális arriterező gép segítségével a lécek egyik végébe fémtüskét préselünk, melyek az összefűzés után megakadályozzák a redőnylécek oldalirányú elcsúszását és garantálják a termék biztonságos működését.

Műszaki adatok:

Redőnytok anyaga Horganyzott vaslemez
Alumínium lemez
Redőnytok formája Kopi (alul-felül csapott)
45°-os (alul csapott)
Redőnytok méretei 137 / 165 / 180 mm
Redőnytok alapszínei1 Fehér
Barna
Redőnytok max. szélesség 2500 mm<> (csak osztva lehetséges)
Tokvég anyaga Alumínium
Tokvég méretei Kopi : 137 / 165 mm
45°-os : 137 / 165 / 180 mm
Tokvég alapszínei1 Fehér
Barna
Tengely anyaga Műanyag
Acél
Tengely mérete Műanyag : 37 O
Acél : 40 O
Redőnyléc anyaga Műanyag (fedett)
Redőnyléc mérete 37 mm
Redőnyléc színei Fehér
Szürke
Krém
Beige
Világos faeres
Mogyoró
Csokibarna
Sötét faeres
Sötétbarna
Redőnyléc súly/m? 3 kg/m2
Redőnyléc max. fesztáv 1600 mm (osztás nélkül)
Redőnyléc max. felület 3m2
37mm-es műanyag redőnyléc tekeredési méretei műanyag és 40 mm-es acél tengelyen (tok méret: max. magasság) 137 mm : 1650 mm
180 mm : 3000 mm
Záróléc anyaga Alumínium
Záróléc típusa Normál
Gumikéderrel ellátott
Záróléc mérete Normál: 32 mm
Gumikéderrel elátott: 34 mm
Záróléc alapszínei1 Fehér
Barna
Meghajtás Gurtni
Zsinór
Egyéb műanyag alkatrészek
Csapágyas dugó Csapágyas tárcsa
Lécbevezető (tokvégbe) Rejtett ütköző
*(gumikéderrel ellátott lefutó)

1 az alumínium és acél alkatrészek a RAL szinskálából egyedi szinre szinterezhetőek (plusz felárért)

Műanyag redőny alumínium záróléccel! Tartós és biztonságos egyszerre!

műanyag redőny alumínium záróléccel

A műanyag redőnyöket a legtöbb ablakon ott látni, sokan használják ezt az elterjedt árnyékolót. A műanyag redőnyök több szempontból is ajánlott árnyékolók, de egyáltalán ne nem mindegy, hogy pontosan milyen gyártmányút rögzítenek a nyílászáróra.

Az igazán jól megtervezett és minőségi módon kivitelezett műanyag redőny a hosszú távú használatnak szól. A modern árnyékolók ma már fel vannak szerelve olyan extrákkal is, amik biztosítják, hogy a redőny jóval biztonságosabb, komfortosabb használatot nyújtson és összességében sokoldalúbb legyen. A műanyag redőny alumínium záróléccel szintén egy olyan redőny változat, ami valami újabb pluszt ad az árnyékoló használatban és nem utolsó sorban tartósabb.

A műanyag redőny alumínium záróléccel azoknak ajánlott árnyékoló típus, akik a maximális biztonságra törekszenek. Az alumínium záróléc ahogyan a neve is utal rá, az utolsó lécet jelenti. A műanyag redőny alumínium záróléccel felszerelt változata abban különbözik a többi műanyag redőnytől, hogy van alumínium alkatrésze. Az alumínium erős és ellenálló, tehát pontosan jól jön az árnyékoló utolsó léceként. Az alumínium nem megy olyan könnyen tönkre, nem deformálódik el és nem törik el, ha egy-egy nagyobb erejű fizikai hatás éri a redőnyt. Ez a tulajdonsága hosszabb élettel ruházza fel az egyébként sérülékenyebb műanyag redőnyt akkor, ha odacsapódik az ablakpárkányhoz, de a felfeszítéssel szemben is ellenállóbb. A alumínium záróléces műanyag redőny tehát egyszerre két alapanyag előnyeit is magában foglalja.

Ragaszkodjon a legjobb választáshoz akkor is, ha árnyékolóról van szó és vásároljon hosszú távon is megbízhatóan működő, sokoldalú, tartós műanyag redőnyt! Az alumínium záróléces műanyag redőny kiválasztásában szakmai segítséget is biztosítunk. Ehhez lépjen kapcsolatba a kollégáink egyikével és minden részletről tájékoztatást adunk! A weboldalunkon az elérhetőségeink is szerepelnek, ezeken fogadjuk az ügyfelek megkeresését az alumínium záróléces műanyag redőnyökkel kapcsolatban.

Minőségi műanyag redőnyök

műanyag redőnyök

Ha megfelelő árnyékolót keresünk, akkor a redőnnyel nem foghatunk mellé. Minden típusú ablakra felszerelhető és ha úgy akarjuk, akkor teljes sötétséget biztosít. A kérdés már csak az, hogy műanyag vagy pedig alumínium redőnyt válasszunk. Mindegyik modern megoldás, de eltérő tulajdonságokkal.

A minőségi műanyag redőnyöket mindenkinek ajánljuk, hiszen egy ilyen minőségi árnyékolóban megbízhatunk. A műanyag redőnyök amellett, hogy nagyon jó sötétítők ráadásul esztétikus választásnak is bizonyulnak. Könnyű, színes anyagból készíttethetőek, rugalmas és dekoratív árnyékolót használhatunk minden nap, ha műanyag redőnyt választunk.

A minőségi műanyag redőnyökkel nem csupán mutatós ablakokat tudhatunk magunkénak, de azért is sokat tehetünk, hogy több pénz maradjon a kasszában. A műanyag redőnyök nem kerülnek vagyonokba, olcsón megvásárolhatjuk őket. Ezen kívül nagyon jó a szigetelő és hőmegtartó képességük is, így amikor igazán hideg van, a lehúzott redőnyökkel még többet tehetünk azért, hogy a lakás meleg maradjon.

Keressen minket bizalommal, és ismerje meg minőségi műanyag redőnyeinket!

Kattintson ide műanyag redőny referenciáink megtekintéséhez!

A műanyag redőnyök előnyei

A műanyag redőnyök előnyei

A redőnyök piacán manapság az alumínium, a fa és a műanyag redőnyöket is megtaláljuk, melyek közül utóbbiak tudhatják magukénak a legtöbb előnyt.

A műanyag redőny népszerűségét a kedvező árfekvésének köszönheti, de ezen kívül is számtalan előnnyel bír. Zaj- és hőszigetelő képessége kiváló, olcsón javítható, a meghibásodása pedig ritka, emellett kis súlya miatt igen könnyen kezelhető. Számtalan színvariációban elérhető, így könnyedén a ház stílusához igazítható, ráadásul motoros változatban is elérhető, így a mozgatása egy gombnyomással elvégezhető.

Természetesen, mint mindennek, a műanyag redőnynek is vannak hátrányai: 10-12 év eltelte után, az UV sugárzás hatására elkezdhet elszíneződni, a lécek töredezhetnek és akadozhatnak.

Ha tehát gazdaságos megoldást keres az árnyékolás kérdésére, válassza a műanyag redőnyöket! Kérdése, netán észrevétele lenne? Keressen bennünket megadott elérhetőségeinken!

További termékeink: Zsalugáter, Reluxa, Zsaluzia