Facebook
Twitter
Tweets by HuszenBt
Pinterest
Flickr
Google+
Blogger
Youtube
Tetőréri reluxa - www.arnyekrendelo.hu Színes alumínium redőny - www.arnyekrendelo.hu Minőségi szalagfüggöny - www.arnyekrendelo.hu Design-os szalagfüggöny - www.arnyekrendelo.hu Motorizált alumínium redőny - www.arnyekrendelo.hu

Köszöntöm a Huszen Bt. weblapján!

Kiváló minőség, kedvező árak, az Ön legjobb választása!

Csőmotorok

A mai kor kihívásainak, igényeinek kiszolgálására, a biztonságra, kényelemre, és nem utolsó sorban az energiatakarékossági szempontok figyelembe vételével is ez a jó megoldás. Ha a híradásokat figyeljük, egyre több szó esik, a nyári időszakban megnövekedett, villamos energia felhasználásról. Ezért az egyre elterjedő, klíma berendezések a ludasak.

Csőmotor redőnyökhöz

A jó árnyékolással ez nagymértékben csökkenthető. De a téli időjárás is megviseli a pénztárcánkat. Ha erre a kérdésre jó választ akarok adni, akkor a napellenzőm, a zsaluziám, alumínium redőnyöm, szalagfüggönyöm, stb működtetésére a motoros megoldást választom.

Válasszon csőmotorjához egy műanyag vagy alumínium redőnyt is!

Ma már minden megoldható!

Kapcsolóval működtetett motorok!

Sokat nem kell róla beszélni. Talán újépítésű házaknál szóba jöhet.

Ha figyelembe vesszük a kapcsolók, dobozok, vezetékek, árát, érdemes elgondolkodni. Arról nem is beszélve, hogy, össze-vissza szétvésik a falat, becsövezik, bevezetékezik, ez után ki kell javíttatni, és a villanyszerelés költségéről még nem beszéltünk. Ha ezt a 2 - 3 hetes csúszást, amit ez a munka okoz, még hozzáadjuk akkor Ön is arra a véleményre jut, amivel kezdtem: Sokat nem kell róla beszélni.

Ha mégis ezt a megoldást választja, mi megoldjuk, az Ön kedvére.

Távirányítóval működtetett motorok

A rádiós technológia előnyei:

A rádiós technológiánál a kényelem sem egy utolsó szempont, de ha az autónkat is így nyitjuk és zárjuk, a biztonság kedvéért miért ne tennénk meg ugyanezt a lakásunkért is. A kényelem mellett a praktikusság is közrejátszik.

Ha ilyen rendszert választok, takarékoskodom. Idővel és pénzzel is. Bármit is hoz a sorsom, utólagosan tetszés szerint bővíthetem, nincs szükségem kábelezésre, a programozása is csekély időt vesz igénybe, és ha készen vettem a lakásom, egy egyszerű, vagy nem is olyan egyszerű felújításnál is a legjobb megoldás.

Arról nem is beszélve, hogy egy 10+3 csatornás távirányítóval, mennyivel egyszerűbb és szebb az élet. Bővíthetjük tetszés szerint egy egyszerű programozással.
Csak egy egyszerű példa! Nyár van. Leengedné a redőnyöket, hogy ne melegedjen fel a lakás, de az új növényeknek fényre van szüksége. Az egyik megoldás, hogy ezt a redőnyt nem engedi le és ez a szoba védtelen marad a hő és a külső behatolók ellen.

A jó megoldás egy rádiós fényérzékelő. Hogy miért?

Mert beállíthatom az árnyékolóm mennyi fényt engedjen be!

Mert betörés érzékelővel van ellátva

Mert kis kivitelezési méret. (Az üveg felületen nem feltűnő)

Mert árnyék, alkony funkciókkal van ellátva.

Nincs kábel, ugrókódos adó, nagy hatótávolság és még sokat lehetne beszélni róla. Pedig ez csak egy egyszerű példa volt.

A következő motorgyártó és forgalmazó cégek közvetlen viszont eladói vagyunk.

Az első cég, akivel viszonteladói megállapodást kötöttünk az a BECKER Magyarország. Miért? Mert 80 év rutinjával vér profi. Széles a termékskála és minden igényt kielégít. Német minőség és precizitás.

A második nagy cég a SOMFY , akivel viszonteladói szerződést kötöttünk.

A cél a termék paletta bővítése volt, mivel sokan keresték nálunk és ez egy egészséges lépés volt az igények kielégítésére. A Somfy sem kispályás, 56 országba szállít redőnymotorokat.

Újdonság!

Mindig próbálunk a vásárlóink elvárásainak, szükségleteinek, a még általunk is elvárt színvonalig eleget tenni, ezért az idén egy középkategóriás motorokat gyártó lengyel céggel is leszerződtünk. A válság miatt egyre több megkeresést kaptunk ez irányba.

Megértettük a kihívást, és igaz is. Nem lehet és nem is kell, hogy mindenkinek Mercédesze legyen. Így olcsóbb kategóriában is ki tudjuk szolgálni az igényeket és még szélesebb körben vívunk ki elégedettséget a piacon.

Ez az a motor, ami az árával fogja Önt levenni a lábáról. Lehet, hogy még akkor is motoros meghajtást fog kérni, ha nem így szerette volna.Vásároljon napellenzőket motoros redőnyéhez!Motoros redőnyök a kényelem szolgálatában

Motoros redőnyök a kényelem szolgálatában

A fárasztó tekergetés helyett, próbálja ki Ön is a motoros redőnyöket! Ezek elektromos meghajításúak, és egy távirányítóval működtethetőek.

El sem hiszi, mennyi időt takarít meg, ha nem kell a redőny fel-le húzgálásával bajlódnia. Motoros redőnyök egy gombnyomással vezérelhetőek kapcsolóval vagy távirányítóval. A kényelmi és időtakarékossági szempontok mellett rengeteg más előnnyel is rendelkeznek a motoros redőnyök. A redőnyök felhúzása és leeresztése könnyedén lehetséges, azonban nagyobb méretűek esetén komolyabb erőkifejtést is igényelhet ez a folyamat, ami az idősebb embereknek akár komoly gondot is okozhat. Erre jelent tökéletes megoldást a motoros redőny! A motor könnyen a redőnytokba építhető, így az utólagos kivitelezés is könnyedén megvalósítható. Ezeket a motorokat vezetékes- és rádiós vezérléssel lehet kapcsolni, azonban a rádiós megoldás sokkal egyszerűbb. Hiszen külön vezetékeket nem kell hozzá kialakítani, így ez sokkalta egyszerűbb és kényelmesebb.

Széles kínálatunkban megtalálhatóak motoros redőnyök is! Ha Önnek is fontos a minőség és a kényelem, vásároljon tőlünk! Ha további kérdése adódna, forduljon hozzánk bizalommal!


A kényeztetés = redőnymotorok = naprakészen.hu = Huszen Bt.