Facebook
Blogger
Tetőréri reluxa - www.arnyekrendelo.hu Színes alumínium redőny - www.arnyekrendelo.hu Minőségi szalagfüggöny - www.arnyekrendelo.hu Design-os szalagfüggöny - www.arnyekrendelo.hu Motorizált alumínium redőny - www.arnyekrendelo.hu

Köszöntöm a Huszen Bt. weblapján!

Kiváló minőség, kedvező árak, az Ön legjobb választása!

HeroalHeroal alumínium redőny

Változtassa meg épületének külső homlokzatát tetszése szerint. Rendszereink típusválasztéka és a színek variálhatósága minden tekintetben tökéletesen alkalmas építőelemmé teszik az árnyékolóinkat.

Ajánlatkérés

Heroal alumínium redőny adatai

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

Heroal alumínium redőny előnyök:

Új építésú, alacsony energiafelhasználású épületek esetében az épület homlokzatára, vagy a nyílászáróinak külső síkjára szerelt redőnytokok kedvező mérete és a rendszer egyedülálló variációs lehetőségei minden esetben az optimális esztétikai és technikai megoldást nyújtják Önnek.

A felújított épületek nyílászáróinkak utólagos hőszigeteléséhez a külsőtokos Heroal alumínium redőnyrendszer a legjobb választás.

A Heroal redőnyrendszerek praktikus kombinációja a funkcionalitásnak, a nagyszerű esztétikai megjelenésnek és a magasabb életminőség által megkövetelt komfortnak.

Felületkezelés
Hőkezelési eljárás útján dupla lakkozással ellátott, nagy ellenálló képességű, erős alumínium profilok. A redőnylécek hő és hangszigetelő képességét CFC mentes poliuretán hab biztosítja.

Megrendelhető tőlünk külső tokos (alul csapott, vagy íves tokkal) és vakolható tokos kivitelben, valamint rendelhető szúnyoghálóval integrált kombi változatban is.

Alumínium redőny tulajdonságok

Redőny metszet Íves tokos metszet