Facebook
Twitter
Tweets by HuszenBt
Pinterest
Flickr
Blogger
Youtube
Tetőréri reluxa - www.arnyekrendelo.hu Színes alumínium redőny - www.arnyekrendelo.hu Minőségi szalagfüggöny - www.arnyekrendelo.hu Design-os szalagfüggöny - www.arnyekrendelo.hu Motorizált alumínium redőny - www.arnyekrendelo.hu

Köszöntöm a Huszen Bt. weblapján!

Kiváló minőség, kedvező árak, az Ön legjobb választása!

Kényelmet és biztonságos hőszigetelési megoldást keres?

Akkor szerencséje van, mert megtalálta! Erre ugyanis a legjobb megoldás az EXTE ráépíthető redőnyrendszer, amelynek egyik nagy előnye, hogy a tokkal együtt építjük be, ezáltal Ön időt és pénzt spórol.

Ajánlatkérés

EXTE ráépíthető redőny adatai

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

A ráépíthető redőny a nyílászáróval együtt kerül beszerelésre az építkezés során kialakított helyre, így nem fordulhat elő hibás szerelés. A művelethez nincs szükség sem kőművesre, sem redőnyösre, hiszen a redőny az ablakkal együtt kerül beépítésre. A nyílászáró és a redőnytok közötti kacsolatot egy speciális klipsz teszi biztosítja, aminek köszönhetően az ablakelem statikusan is megerősítésre kerül. A tokot rögzítő lemezzel rögzítik a födémhez, amely minden ablakrendszerhez alkalmazható.

A ráépíthető redőnyök külső és belső vakolóéllel is elláthatók, így a redőnytok szélessége akár 38 cm-es falvastagságig is kiszélesíthető.

Az EXTE redőnyrendszerek közül három redőnytípusból választhat:

Készülhet műanyag és alumínium lefutóval, és – miként a redőnyök általában – lehet kézi vagy motoros működtetésű. A motoros működtetésről bővebben a Motoros működtetés menüpontban olvashat.

EXTE ráépíthető redőny Alumínium lefutó