Facebook
Blogger
Tetőréri reluxa - www.arnyekrendelo.hu Színes alumínium redőny - www.arnyekrendelo.hu Minőségi szalagfüggöny - www.arnyekrendelo.hu Design-os szalagfüggöny - www.arnyekrendelo.hu Motorizált alumínium redőny - www.arnyekrendelo.hu

Köszöntöm a Huszen Bt. weblapján!

Kiváló minőség, kedvező árak, az Ön legjobb választása!

Kényelmet és biztonságos hőszigetelési megoldást keres?

Akkor szerencséje van, mert megtalálta! Erre ugyanis a legjobb megoldás az EXTE ráépíthető redőnyrendszer, amelynek egyik nagy előnye, hogy a tokkal együtt építjük be, ezáltal Ön időt és pénzt spórol.

Ajánlatkérés

EXTE ráépíthető redőny adatai

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

A ráépíthető redőny a nyílászáróval együtt kerül beszerelésre az építkezés során kialakított helyre, így nem fordulhat elő hibás szerelés. A művelethez nincs szükség sem kőművesre, sem redőnyösre, hiszen a redőny az ablakkal együtt kerül beépítésre. A nyílászáró és a redőnytok közötti kacsolatot egy speciális klipsz teszi biztosítja, aminek köszönhetően az ablakelem statikusan is megerősítésre kerül. A tokot rögzítő lemezzel rögzítik a födémhez, amely minden ablakrendszerhez alkalmazható.

A ráépíthető redőnyök külső és belső vakolóéllel is elláthatók, így a redőnytok szélessége akár 38 cm-es falvastagságig is kiszélesíthető.

Az EXTE redőnyrendszerek közül három redőnytípusból választhat:

Készülhet műanyag és alumínium lefutóval, és – miként a redőnyök általában – lehet kézi vagy motoros működtetésű. A motoros működtetésről bővebben a Motoros működtetés menüpontban olvashat.

EXTE ráépíthető redőny Alumínium lefutó

Exte ráépíthető redőny, a sokoldalú áenyékoló!

Exte ráépíthető redőny

Árnyékoló nélkül egy nyílászáró csak egy ablak, amin akadály nélkül süt be a nap, ki van téve a napszakok, a zaj, a hőmérséklet változásainak. Aki a legjobbat szeretné választani árnyékoló témában, annak a redőnyök között érdemes keresgélnie. A redőnyökből is több fajta létezik, mi alapján válasszon az, aki még árnyékoló vásárlás előtt áll? Van egy jó hírünk azoknak, akik tanácstalanok és nem tudnak dönteni. Az Exte ráépíthető redőnyök az árnyékolók legjobb tulajdonságait ötvözik egyetlen redőnyben.

Amennyiben a legjobbat szeretné árnyékolóból az ablakaira szereltetni, akkor válassza az Exte ráépíthető redőnyt! Az Exte ráépíthető redőnyben minden egyszerre megtalálható, ami egy minőségi és megbízható redőnyre jellemző. A német Exte cég mindig is arra törekedett, hogy az aktuális vásárlói igényekre reflektálva tudja kifejleszteni az árnyékolók egyik legújabb és legkorszerűbb változatát. Nézzük meg közelebbről is, hogy miért olyan előnyös az Exte ráépíthető redőnyökkel felszerelni az ablakokat!

Az Exte ráépíthető redőny kétféle szerelőfedéllel van ellátva, amiket belül és alul lehet nyitni. Az árnyékoló a tokjával együtt építhető be, a nyílászáróhoz illeszkedik, tehát probléma nélkül rögzíthető, valamint vakolható is. Minden típusú nyílászáróhoz illik az Exte ráépíthető redőny, ami készülhet alumínium vagy műanyag lamellákkal. A mozgatása lehet motoros vagy pedig kézi is. Egyik nagy előnye, hogy szúnyoghálóval is ki lehet egészíteni, akár utólag is, a háló pedig a redőnytől függetlenül is használható. A beépített szúnyogháló ráadásul nem változtat a redőny tokjának mélységi méretén.

Az Exte ráépíthető redőny könnyen szerelhető, időtálló, problémamentesen működik, alacsony költségekkel telepíthető, esztétikus és bővíthető. Kiváló ár-érték arány társul az új fejlesztésű redőnyhöz, ami műszakilag első rangúnak mondható.

Amennyiben Exte ráépíthető redőnytképzelt el az ablakaira, ne várjon tovább és rendeljen belőlük! A honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén tudunk bővebb tájékoztatást adni az általunk forgalmazott termékekről!