Facebook
Twitter
Tweets by HuszenBt
Pinterest
Flickr
Blogger
Youtube
Tetőréri reluxa - www.arnyekrendelo.hu Színes alumínium redőny - www.arnyekrendelo.hu Minőségi szalagfüggöny - www.arnyekrendelo.hu Design-os szalagfüggöny - www.arnyekrendelo.hu Motorizált alumínium redőny - www.arnyekrendelo.hu

Köszöntöm a Huszen Bt. weblapján!

Kiváló minőség, kedvező árak, az Ön legjobb választása!

Az alumínium redőny

Az általunk forgalmazott alumínium redőnyök mindegyikéről elmondható, hogy a redőnylécek belsejét kitöltő szigetelő habnak köszönhetően jó hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek. Egyik legfőbb tulajdonságuk, hogy motoros redőnnyé lehet átalakítani, ezáltal fali kapcsolót vagy távirányítót használva nagyon kényelmes a használatuk, és akár egy intelligens otthoni rendszerbe is beilleszthetőek. Beállítható hőre, fényre, így vigyáz a pénzére és nyáron nem engedi felmelegedni a lakást, valamint a növényeknek is ad annyi fényt, amennyit Ön szeretne, télen pedig segít megtartani a költségesen előállított hőenergiát.

Ajánlatkérés

Alumínium redőny adatai

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

Alumínium redőny tulajdonságok

Az alumínium redőnyök a szinterezési eljárásnak köszönhetően már az alapáras színekben is nagyon mutatósak, már első ránézésre is látszik rajtuk a magas minőség. Az alumínium redőnyök esetében lehetőség nyílik arra, hogy Ön a RAL színskála kiválasztott árnyalatával rendelje meg a redőnyeit (a tok, a lefutó sínek és a záróléc szinterezhetőek), így azok bármilyen környezetbe beilleszthetőek és teljes mértékben megvalósíthatja az elképzeléseit.

Rendelhető 45°-ban alul csapott tokos, íves tokos, vakolható tokos kivitelben és kiváló hőszigetelésű beépített tokkal is.

Az alumínium redőnyök szúnyoghálóval integrált kombi változatban is elérhetőek.

Heroal

Az alumínium redőnyök királya a német Heroal márka. Megbízható, precíz, pontos és időtálló. Igaz, a Heroal nem az alsó kategória, de ha alumínium redőnyt szeretne, semmiképpen sem az alsó kategóriából kell választani. Annak semmi értelme, hogy bosszúságot okozzon magának és 3-4 éven belül szétessen. Akkor inkább válasszon egy jó minöségű műanyag redőnyt, ár érték arányban itt is megkapja azt, amire szüksége van.

OptimAL

Az OptimAL alumínium redőnyök valamivel a felső kategória alá helyezhetőek, de még bőven megfelelő minőséggel és megbízhatósággal rendelkeznek ahhoz, hogy felkerülhessenek termékpalettánkra, árfekvésük viszont kedvezőbb a Heroal gyártmányoknál. Ennek a márkának a bevezetésével is arra törekszünk, hogy minden vásárlói igényt ki tudjunk elégíteni, lehetőséget biztosítva ezzel, hogy mindenki az igényeinek megfelelő megoldást válassza.

Az OptimAL alumínium redőnyök hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a magasabb kategóriás társaik, vagyis szintén jó hő- és hangszigetelők, elérhetőek szúnyoghálóval integrált kivitelben, rendelhetőek motorosan működtethető kivitelben és RAL színminta szerint szinterezhetőek.

A motoros redőnyök működtetése három kategóriába sorolható.

Kattintson ide alumínium redőny referenciáink megtekintéséhez!Miért éppen az alumínium redőny?

Miért éppen az alumínium redőny?

Az alumínium redőnyök egyre elterjedtebbek napjainkban, hiszen megtestesítik mindazt, amit egy árnyékolónak tudnia kell. Sőt, stabil és masszív szerkezetükkel még védelmet is nyújtanak az illetéktelen személyekkel szemben.

Ha az alumínium redőnyöket választjuk, azzal számos előnyre tehetünk szert az árnyékolás terén. Az alumínium nem színeződik el, illetve a tartós meleg sem kezdi ki. Továbbá a leengedett alumínium redőny nem engedi az illetéktelen behatolóknak, hogy egyszerűen és hangtalanul juthassanak be a házunkba az ablakon keresztül. A hosszú élettartam garantálható a strapabíró szerkezetnek köszönhetően, és elektromos emelővel is felszerelhető ez a redőny típus a teljes körű kényelem érdekében. Pusztán annyi a dolgunk, hogy keresünk egy olyan céget, ahonnan jó minőségben és még jobb áron szerezhetjük be új alumínium redőnyeinket!

Válasszon minket, ha nem szeretne a minőség vagy az ár rovására kompromisszumot kötni! Ha nálunk vásárol alumínium redőnyöket, garantáljuk, hogy azok hosszú évekig jó szolgálatot fognak tenni otthonában!

Amennyiben lakása szakszerű árnyékolásra szorul, válasszon minket! Ha kérdései vagy észrevételei támadnának, vegye fel velünk a kapcsolatot, készséggel állunk rendelkezésére!

További oldalaink: Partnereink, Kapcsolat, Referenciák